Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanatların topu kendi ossinden alıp gittiği futbol da bu arada 10-15 sene öncesinde kaldı artık.Sane en son bu oyunu schalkede falan oynamıştır büyük ihtimalle artık bu saçmalığı da bırakmak lazım 433e geçip 2 tane playmaker ilen oynayalım belliki bu 4231 işinde kanatları pek sokamıyoruz işin içine o yüzden bu setsizlikte Barış cidden büyük iş başardı valla o skor katkısıyla.Kanatların sadece bireysel performansına bağlı oyun olmaz yav

Forma adaleti olmazsa,süre vermezsen

Hiçbiri gelişmez,form tutmaz,harcadığın parayla kalırsın

Yusufu aldırdı 6 milyona 4 sene kenarda oturttu gönderdi şimdi de armandoyu alıp onu oturtuyor bak gökdenizi de 3 sene oturttu kaçmış galiba çocuk
Yusuf'a süre verdi. Gökdeniz zaten alt yapıya alınmıştı. Barış, Yunus gerektiğinde nasıl aldılar formayı. İyi olan olursa alır.

Bizde olmayan bir profil. İhtiyacımız olduğu kesin. Maçın seyrine göre Osimhen'le de beraber rahat oynar.
Ayrıca bu yabancı sınırında müthiş hamle olurdu.
fb sulanmadan işi bitirmek lazım ihtimal varsa.
Vedat yabancı sayılıyor ama. Profil olarak katılıyorum bence de ihtiyaç.

Kosova'da izledim ben son dönemde sadece. Bize karşı çok beğenmiştim. Ligi de 22 golle kapamış. Tam fırsat aslında.
Y sınırı var gerçi ya, yedek adam almamak lazım, u23 kuralına uygun birisi gerekecek.

Yoksa her türlü isterim böyle sırtı dönük oynayabilecek adamı.

fabian ruiz ve hakan beraber takribi dk sonrası direkt sabiha veyahut istanbul havalimanına inmediği sürece ben maalesef sezondan ümidi keserim

Birine 30 verince diğer pozisyonlar açık kalıyor bir tek Van Dijk istisna onun dışında pahalı topçu istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt