- 31 Aralık 2015
- 14.872
- 9.742
- 1.588
Bunu çakacaklar bize
Çocuklugundan bilirim balonun teki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu çakacaklar bize
%2000Mallorca küme düşmüş. Vedat Muriqi ister misiniz?
10 adam aldırdı osi+uğurcan+ yarım da sane tuttuGeçen sene hocanın yaptığı transferlerden sadece Osimhen tuttu, o da zaten hoca ile ilgili değil lige 10 beden büyük geldiği için, diğer transferler hepsi fiyasko!
Bunu tartışmıyorum zaten , Sara ve Lemina'nın çok üzerinde oyuncuydu zaten, hocanın müthiş dokunuşlarıyla hepsini yıldıza dönüştürdük, kayan yıldızsergio bence ilk sezonunda iyiydi ya sonra mantara bağladı
Kosova'da izledim ben son dönemde sadece. Bize karşı çok beğenmiştim. Ligi de 22 golle kapamış. Tam fırsat aslında.
Bizde olmayan bir profil. İhtiyacımız olduğu kesin. Maçın seyrine göre Osimhen'le de beraber rahat oynar.Mallorca küme düşmüş. Vedat Muriqi ister misiniz?
Pardon evet Uğurcan ve Sane evet ama şuan hoca Singo yu sanki izlemeden istatistiklere bakarak almış gibi 30 milyon veriyorsun ya, biz Chelsea değiliz !10 adam aldırdı osi+uğurcan+ yarım da sane tuttu
4.senesinde transferdeki başarı oranı %25
Yusuf'a süre verdi. Gökdeniz zaten alt yapıya alınmıştı. Barış, Yunus gerektiğinde nasıl aldılar formayı. İyi olan olursa alır.Forma adaleti olmazsa,süre vermezsen
Hiçbiri gelişmez,form tutmaz,harcadığın parayla kalırsın
Yusufu aldırdı 6 milyona 4 sene kenarda oturttu gönderdi şimdi de armandoyu alıp onu oturtuyor bak gökdenizi de 3 sene oturttu kaçmış galiba çocuk
Vedat yabancı sayılıyor ama. Profil olarak katılıyorum bence de ihtiyaç.Bizde olmayan bir profil. İhtiyacımız olduğu kesin. Maçın seyrine göre Osimhen'le de beraber rahat oynar.
Ayrıca bu yabancı sınırında müthiş hamle olurdu.
fb sulanmadan işi bitirmek lazım ihtimal varsa.
Y sınırı var gerçi ya, yedek adam almamak lazım, u23 kuralına uygun birisi gerekecek.Kosova'da izledim ben son dönemde sadece. Bize karşı çok beğenmiştim. Ligi de 22 golle kapamış. Tam fırsat aslında.