Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine nhagaya sallayinca recep bi bakayim dedim oyuncu degerlerine. Bu oulai ne poh yaptida bonservisi 17m€ ya firlamis? Nhagadan fazla bi artisi yok. Gercekten fener ve trabzona calisiyor bu tmart. Trabzonu iki kurtaran adam var bu sene onachu ve muci.
Muci sıyrılıp bize düşse harbiden iş yaparmış salak bu jk yemin ederim.

sar bunları dostum bize kaca verirsin

@Alper Altun
Bunlar Türkiye 'yi (ligi aslında) emekli olmak için düşünüyorlar yani parasını napcan? Parayla gelecek oyuncular değil onların kültürü farklı.

Oskarsson.. Sociedad'da. 21 yaş. Hem on numara hem gezici forvet. 186 boy. Hamle oyuncusu olmasına rağmen La Ligada 8 gol. Üstelik 4-5 aylık sakatlığı vardı. Kopenhag temelli, ayağı iyi gelişime açık bi çocuk. Bence takip edilmeli
Arsenal takip ediyordur bile , oralara gitmeden bulmalı, ondan evvel parlatacak hocayı bulmalı

Bunlar Türkiye 'yi (ligi aslında) emekli olmak için düşünüyorlar yani parasını napcan? Parayla gelecek oyuncular değil onların kültürü farklı.
neyi farklı veririz maaşını gelirler

aclık sınırında hollandada yaşamazlar

Can Uzun, Deniz Gül, Aral Şimşir, Bertuğ Yıldırım, Hakan Çalhanoğlu, Zeki Çelik, Ümit Akdağ, Ahmetcan Kaplan, Yakup Kırtay, Mithat Pala vs vs...İsimlere takılmayın, birkaçını çok isterim, bazıları hakkında bilgim yok, ismi geçtiği için yazdım, kimisi benim de tuttuğum adamlar değil...

Hoca yerli havuzunu tarayıp işine yarayacak en az üç yerli oyuncu aldırtmak ve bunları ilk 11 olmasa bile 18 de kullanmak zorunda. Hemen forma giymesi zor olan, istikbal vaad eden genç yabancı oyuncuları transfer etmek de ancak bu şekilde mümkün olacaktır. Hocadan bunu başarıyla yapmasını umuyor muyum? Hayır tabii de temenni diyelim!..

yabancı kuralı fenere göre dizayn oluyor bazen farklı bir türkiyede mi yaşıyorum diye düşünüyorum şurdaki yorumlar akıl alır gibi değil. sen 10+4 göre ayarlanırsın eylülde 12+2 yaparlar. bunuda yaptılar daha önce. lig de sana düşman bir organizasyon var millet fm açmış gibi yorumluyor. bu yüzden yönetimsel anlamda güçlü olmalıyız diye bağırıyorum. adamlar ceza yemesin diye gtlerini yırtıyor tff de sen olsan 3 sezon yemiştin avrupa cezasını. keremi asgari sözleşme ile oynatıyorlar sen yapabiliyon mu! Şunlara rağmen şampiyon yapan hocayıda yerden yere vuruyoruz bizim inş en kısa sürede bir burnumuz sürtülür çok şımardık taraftar grubu olarak.
Sünepe taraftar

Oskarsson.. Sociedad'da. 21 yaş. Hem on numara hem gezici forvet. 186 boy. Hamle oyuncusu olmasına rağmen La Ligada 8 gol. Üstelik 4-5 aylık sakatlığı vardı. Kopenhag temelli, ayağı iyi gelişime açık bi çocuk. Bence takip edilmeli
Okan buruk oynatmaz yerine ahmed kutucuyu oynatır

Ben icardinin de kalacağını düşünmüyorum bu arada.
Muhtemelen mls yapacak. Dünya kupası zırvası falan derken amerikada bu sene futbola ciddi yatırım döneceğini düşünüyorum.

Antalyaspor sonra şampiyonluk kutlaması sonrası icardinin ortaya alınıp üçlü çektirmesi. İcardinin kutlamada tüm yıldızları teker teker gezip taraftarı selamlaması. Kendisinin maçtan sonra sevgilisinin kutlamada ağlaması.
Veda postu.

Bunlar hep mertens ve musleranın vedasına benziyor birebir aynısı.
Ufaktan taraftarı alıştırıyorlar işte.

Arsenal takip ediyordur bile , oralara gitmeden bulmalı, ondan evvel parlatacak hocayı bulmalı
Arsenal uğraşmaz bununla. Premier lig topçusu değil. Gyökeres'ten dilleri yanmıştır.
Sociedad önümüzdeki sene Avrupada yok 17-20 kağıda çözülür mü acaba diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt