- 1 Mayıs 2018
- 56.896
- 47.766
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maaşlar ve bonservislerle ortaya tarhana çorbası cikmasi daha cok daraltıyor rts.Yaw arkadaşlar sizinde içiniz daralmiyor mu bu maaşlar ve bonservislere. Ozhan canaydin dönemlerini, unal aysal sonrası kaotik dönemleri unutamıyorum bazen.
Muci sıyrılıp bize düşse harbiden iş yaparmış salak bu jk yemin ederim.Yine nhagaya sallayinca recep bi bakayim dedim oyuncu degerlerine. Bu oulai ne poh yaptida bonservisi 17m€ ya firlamis? Nhagadan fazla bi artisi yok. Gercekten fener ve trabzona calisiyor bu tmart. Trabzonu iki kurtaran adam var bu sene onachu ve muci.
Bunlar Türkiye 'yi (ligi aslında) emekli olmak için düşünüyorlar yani parasını napcan? Parayla gelecek oyuncular değil onların kültürü farklı.![]()
Kees Smit - Oyuncu profili 25/26
Kees Smit, 20, Hollanda ➤ AZ Alkmaar, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 20 Oca 2006, Heiloo, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Wouter Goes - Oyuncu profili 25/26
Wouter Goes, 21, Hollanda ➤ AZ Alkmaar, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 10 Haz 2004, Amsterdam, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
sar bunları dostum bize kaca verirsin
@Alper Altun
Arsenal takip ediyordur bile , oralara gitmeden bulmalı, ondan evvel parlatacak hocayı bulmalıOskarsson.. Sociedad'da. 21 yaş. Hem on numara hem gezici forvet. 186 boy. Hamle oyuncusu olmasına rağmen La Ligada 8 gol. Üstelik 4-5 aylık sakatlığı vardı. Kopenhag temelli, ayağı iyi gelişime açık bi çocuk. Bence takip edilmeli
neyi farklı veririz maaşını gelirlerBunlar Türkiye 'yi (ligi aslında) emekli olmak için düşünüyorlar yani parasını napcan? Parayla gelecek oyuncular değil onların kültürü farklı.
Sünepe taraftaryabancı kuralı fenere göre dizayn oluyor bazen farklı bir türkiyede mi yaşıyorum diye düşünüyorum şurdaki yorumlar akıl alır gibi değil. sen 10+4 göre ayarlanırsın eylülde 12+2 yaparlar. bunuda yaptılar daha önce. lig de sana düşman bir organizasyon var millet fm açmış gibi yorumluyor. bu yüzden yönetimsel anlamda güçlü olmalıyız diye bağırıyorum. adamlar ceza yemesin diye gtlerini yırtıyor tff de sen olsan 3 sezon yemiştin avrupa cezasını. keremi asgari sözleşme ile oynatıyorlar sen yapabiliyon mu! Şunlara rağmen şampiyon yapan hocayıda yerden yere vuruyoruz bizim inş en kısa sürede bir burnumuz sürtülür çok şımardık taraftar grubu olarak.
ImkansizFLAŞ
Yabancı kuralının 12+4 olma ihtimali var.
(Haluk Yürekli)
Muci olmasa cogu puani alamazdilar, kactane maci kurtardi herif son dakikalarda.Muci sıyrılıp bize düşse harbiden iş yaparmış salak bu jk yemin ederim.
Okan buruk oynatmaz yerine ahmed kutucuyu oynatırOskarsson.. Sociedad'da. 21 yaş. Hem on numara hem gezici forvet. 186 boy. Hamle oyuncusu olmasına rağmen La Ligada 8 gol. Üstelik 4-5 aylık sakatlığı vardı. Kopenhag temelli, ayağı iyi gelişime açık bi çocuk. Bence takip edilmeli
İcardi kalıyor bu olursaFLAŞ
Yabancı kuralının 12+4 olma ihtimali var.
(Haluk Yürekli)
Batı Avrupa = Elitneyi farklı veririz maaşını gelirler
aclık sınırında hollandada yaşamazlar
Valla iyi iş yapardı bizde. Bu sene tam aradığımız profildi. Kadro dışı falan kalsa bize koşa koşa gelirMuci olmasa cogu puani alamazdilar, kactane maci kurtardi herif son dakikalarda.
Arsenal uğraşmaz bununla. Premier lig topçusu değil. Gyökeres'ten dilleri yanmıştır.Arsenal takip ediyordur bile , oralara gitmeden bulmalı, ondan evvel parlatacak hocayı bulmalı
Arabistan parayı basıp alıyor.Batı Avrupa = Elit
Doğru Avrupa ve Orta Doğu= leş
Bunlar böyle eğitiliyor sen beni dinle, herşey para değil