Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadar saçma eleştiliyor ki taş olsa çatlar. 4 senedir fb hoplatıyor rakip başka olsa belki bu kadar savunmazdım.
İyi oyun oynatsın oyun gücü olsun en büyük okanci olurum. Ugurcani başta istemedim şu an en büyük ugurcanciyim. Birine ölümüne takıntım yok. İcardiyi çok istedim şimdi gitsin istiyorum. GSi yükseke çıkartan herkesi overim.

Sen fener medyasının Okan buruka saldirilarindan biraz böyle olmuş olabilirsin.

Yav bu sınır bize bir de niye problem olsunki zaten kiraliklar gidiyor forvetinin sozlesmesi bitiyor , 2-3 yabancina talip var istersen elden çıkarirsin paran var yerine yenilerini de alırsın yani git genç de al bir zahmet +4de.Ama sen saçma sapan planlama yaparsan 14 yabancı hakkın olsa da ne fayda ederki sanki ? Elimizde olsa 90 tane maça aynı kadroyla çıkıp sürekli aynı verimi alma beklentimiz var

Bu yabancı kuralı neden hep değişir ki? Adam akıllı bir kural getirip hep kalsın.
Nedir bu? Zırt pırt oynuyorlar yabancı sayısıyla

Daha bu isin nelsson’u zaniolo’su cuesta’si ve jelert’i var

O +4 oyuncuyu kimse direk ve ayni anda sahaya sür demiyorki. Real Madrid ve Barcelonanin ortamida baya toksik ama öyle takimlar bile genc oyuncularini oynatabiliyor. Orda da sampiyon olmazsan kelleni hemen aliyorlar. Bence senin yazdiginda baya ezbere bir düsünce. Burda hocaya 4 tane genc oyuncu alsin hepsini ilk 11e sürsün diyecek tek Deniz Zorlu vardir. Ama 4 tane kadroya faydali genc alternatif oyuncu alip, onlari Kaan ve Ahmed gibi oyuncular yerine oyuna alsan fazla birsey mi kaybedecegiz? Bu ikilinin ne oldugu belli. Ama genc cocuklari oynata oynata gelistirme sansin olur.
Bu senaryoda 10 tane tam tamına hazır ve haftada 3 maça çıkabilen direkt 11 oyuncusu olacak, aynı zamanda bu yabancılar ile aynı seviyede 5-6 tane Türk oyuncuların olacak sonrada +4 denilen gençlerin bir faydası olacak. Pardon bir de unutuyordum; hoca bunların hepsini aynı anda hazır tutmak için kadro mühendisliğini ve süre verme olayını iyi ayarlayacak.

Milli piyango beklemek gibi birşey bu.

Bu dediğin olsa sanki o 10 yabancı oyuncu 10 milyon euro maaş almayacak?l mı? Takımın gideri mi düşmüş olacak? Real Madrid ve Barcelona gibi takımların yabancı sınırı mı var? Parası varsa o an istediği oyuncuyu getirebilir. Sende sözleşmesi olan oyuncular var şimdi ne kadar oyuncu getirebilirsin? Öyle git deyince oyuncu bir an gitmiş olmuyor.

23 ve altı 4 yabancı ülkeye ne faydası oluyor acaba. 2 tane genç yerli en fazla 45 dakika oynatma kuralı olsa daha mantikli

yabancı kuralı fenere göre dizayn oluyor bazen farklı bir türkiyede mi yaşıyorum diye düşünüyorum şurdaki yorumlar akıl alır gibi değil. sen 10+4 göre ayarlanırsın eylülde 12+2 yaparlar. bunuda yaptılar daha önce. lig de sana düşman bir organizasyon var millet fm açmış gibi yorumluyor. bu yüzden yönetimsel anlamda güçlü olmalıyız diye bağırıyorum. adamlar ceza yemesin diye gtlerini yırtıyor tff de sen olsan 3 sezon yemiştin avrupa cezasını. keremi asgari sözleşme ile oynatıyorlar sen yapabiliyon mu! Şunlara rağmen şampiyon yapan hocayıda yerden yere vuruyoruz bizim inş en kısa sürede bir burnumuz sürtülür çok şımardık taraftar grubu olarak.

oyuncu oguterek bir yere kadar
artik eldeki malzemeden en iyi yemegi cikarma donemine girmeliyiz
kulup batacak yoksa

YERLI istiyoruz
GENCO istiyoruz
YERLI GENCO istiyoruz
ALTYAPI MAMULU istiyoruz

Oskarsson.. Sociedad'da. 21 yaş. Hem on numara hem gezici forvet. 186 boy. Hamle oyuncusu olmasına rağmen La Ligada 8 gol. Üstelik 4-5 aylık sakatlığı vardı. Kopenhag temelli, ayağı iyi gelişime açık bi çocuk. Bence takip edilmeli

Ulan o kural 10 yabancı hakkını doğru düzgün kullan 4 tane yedeğinde pişecek oyuncu olsun en azından zararın olmadan satarsın mantığına göre zaten konulan bir kural. İşi bitmiş İcardi ile 1+1 uzatırsan zaten bu kural seni zorlar işi biten ile yolunu ayıracaksın ve nokta atışı atmaya calısacaksın.

sar bunları dostum bize kaca verirsin

@Alper Altun

Yine nhagaya sallayinca @Recep Mauro İcardi Buruk bi bakayim dedim oyuncu degerlerine. Bu oulai ne poh yaptida bonservisi 17m€ ya firlamis? Nhagadan fazla bi artisi yok. Gercekten fener ve trabzona calisiyor bu tmart. Trabzonu iki kurtaran adam var bu sene onachu ve muci.

Yaw arkadaşlar sizinde içiniz daralmiyor mu bu maaşlar ve bonservislere. Ozhan canaydin dönemlerini, unal aysal sonrası kaotik dönemleri unutamıyorum bazen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt