Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.419
- 13.213
- 1.398
bu monaco'dan topçu alınmaz ya saçma sapan bi takım 5 4 yeniliyolar şimdi de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelson-sanchezNelssonla hatalar zincirine devam
İyi oyun oynatsın oyun gücü olsun en büyük okanci olurum. Ugurcani başta istemedim şu an en büyük ugurcanciyim. Birine ölümüne takıntım yok. İcardiyi çok istedim şimdi gitsin istiyorum. GSi yükseke çıkartan herkesi overim.o kadar saçma eleştiliyor ki taş olsa çatlar. 4 senedir fb hoplatıyor rakip başka olsa belki bu kadar savunmazdım.
Bu senaryoda 10 tane tam tamına hazır ve haftada 3 maça çıkabilen direkt 11 oyuncusu olacak, aynı zamanda bu yabancılar ile aynı seviyede 5-6 tane Türk oyuncuların olacak sonrada +4 denilen gençlerin bir faydası olacak. Pardon bir de unutuyordum; hoca bunların hepsini aynı anda hazır tutmak için kadro mühendisliğini ve süre verme olayını iyi ayarlayacak.O +4 oyuncuyu kimse direk ve ayni anda sahaya sür demiyorki. Real Madrid ve Barcelonanin ortamida baya toksik ama öyle takimlar bile genc oyuncularini oynatabiliyor. Orda da sampiyon olmazsan kelleni hemen aliyorlar. Bence senin yazdiginda baya ezbere bir düsünce. Burda hocaya 4 tane genc oyuncu alsin hepsini ilk 11e sürsün diyecek tek Deniz Zorlu vardir. Ama 4 tane kadroya faydali genc alternatif oyuncu alip, onlari Kaan ve Ahmed gibi oyuncular yerine oyuna alsan fazla birsey mi kaybedecegiz? Bu ikilinin ne oldugu belli. Ama genc cocuklari oynata oynata gelistirme sansin olur.
Alsak bile oynatmaz zorunlu bir durum olmazsa, onu demeye çalışıyorum çünkü bu çocukların gelişmesi lazım öyle bir hocaya sahip değiliz.10+4te almak zorundayız. Ya da +4, 11 de oynayacak kadar kaliteli adam almalıyız
Hocayı da değiştirelimAlsak bile oynatmaz zorunlu bir durum olmazsa, onu demeye çalışıyorum çünkü bu çocukların gelişmesi lazım öyle bir hocaya sahip değiliz.
Bir jk süper kupa maçı daha kaldırmaz bünyemnelson-sanchez
günay
ile bi maca cıksak ne olur acaba