Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+4 için neden 23 yaşında oyuncu bakılmıyor muhabbeti gördüm bakış açısı çok yanlış. 23 genç değil tabiki ancak oldu ki aldın bu herif tuttu vazgeçilmez oldu seneye 24 olduğunda diğer bölgelerden birini elemek zorundasın.
Sürdürülebilirlik açısından bu takımların isteyeceği bir şey değil ki. Keza 3 tanesini 23 buldun ne olacak seneye as takımdan yaşlı 3 kişi gönderip genç alalım mı diyeceğiz yada bunları mı gönderelim diyeceğiz.

Sınırlama yaş olara saçmalık. Cezalandırma ile değil doğru teşvik ile ilerlemediğimiz sürece bunlar mış gibi yapmak oluyor.

Böyle zorunluluk yapıyorsan bunu sadece ve sadece yabancı sınırsız +4-5-7 tane ne zıkkımsa u23 olmak zorunda şeklinde kurgulayabilirsin ki anlamı olsun.
3 yıl süreyle o statüleri geçerli olacak. İyidir diye demiyorum, kural öyle yazılmış.

Allahim sen okan hocama kaliteli ama pahalı ve de hazır 3 tane kuzucuk gönder🤲
pauper begging child GIF

geçen sene şu genç yabancı işini çok değil azcık ciddiye alıp 1 tane 11 topçusu bulabilseydik 3 sene oynatabilecektik rahat rahat

kural da bu kadar etkilemeyecekti, o 10+4ü 11+3 olarak hissedecektin şimdi

benim hedefimde büyük ligler var diye gelmeyen adamı 23ünde ikna edemiyorsan 25inde 28inde ikna edemezsin

belki 30+ olunca ikna edersin

ikna edemiyorum diye o zaman paso 30+ adam alalım

üstelik burada da tezat var kimse görmüyor mu

şampiyonlar liginde yarışmak için güçlenmek istiyorsun ama bunu yapmak için de şampiyonlar liginde yer alan takımların kapı önüne koyacağı adamların transferi üzerine strateji kuruyorsun

tutarlı olmak lazım

şampiyonlar liginde başarı istiyorsak 1-2 istisna dışında adamların ikinci ellerini kovalayarak olmaz o iş

lig için istiyorsak da kural senin için olduğu gibi başkası için de var dolayısıyla ağlamanın anlamı yok

Yarabbim sen nico paz,thuram ve mazanbiye Galatasaray forması nasip et🤲

FT'nin hatasi neydi? Adama o dönem maas giderin net 30 milyonlarda yerine simdikinin yarisi olabilir deselerdi, Cicaldau ve Morutan yerine baska oyuncular gelirdi.
hocanın hatası derken hocaya yıkmadım o süreci. temcit pilavı gibi taraftar, genel kurul yetiştirici kulüp olmalıyız zırvasına tutuldu hocada alın size dedi kurdu kadroyu tarihimiz en rezil sezonlarından biriydi. fatih hoca hatalı değildi istese tersinide yapardı iyikide yaptıda o zırvalıktan kurtulduk. millet morutan cicaldau ile uefa hayali kuruyordu. sonra tanrı bize 2. kırılmayı erden timur ile yaşattı ve bugün meyvelerini yiyoruz. Galatasaray hiç bir zaman yetiştirici olamaz top kulüpler ile yayın geliri olmadan yarışıyorsun, taraftar sayısına filan girmiyorum. o dediğimiz olayı başakşehir gibi kulüplerde yaparsın onda bile kolay değil.

hoca lemina ile kontrat yenilemekten bahsetmiş
gönderelim demiyorum ama önce ana parçaları düşünelim. yan parçalara en son bakarız
lemina'nın peşine düşecek başka takım yoktur zaten.
acele etmeye gerek yok
ilk 11'e adam arıyorken yan parçalarla 10 kişiyi doldurursak işin sonu gelmez.

Hoca hakli. U23 alti potansiyelli topcular turk ligini tercih etmez. Haklilarda. Kim nederse desin bu kural bize ters. U23 elit oyuncu almaya kalksan fiyat direk 30dan baslar, birde bunun iknasi, riski felan filan. Bos isler

2029 veya 2030 da avrupa kupası alacaksak buna giden yol kimlerden geciyosa göster bize Tanrım 🤲

Yabanci kuralı lehimizeyse 10+4 kalsın🤲

Hoca hakli. U23 alti potansiyelli topcular turk ligini tercih etmez. Haklilarda. Kim nederse desin bu kural bize ters. U23 elit oyuncu almaya kalksan fiyat direk 30dan baslar, birde bunun iknasi, riski felan filan. Bos isler
Gecen sene 30dan asagi kimi aldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt