Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.686
- 91.841
- 5.093
Oh beeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
23 yaşındaki topçu yaş aldığında o topçu o sınıra dahil edilmemeli doğrusu bu olur. 4 tane 23 yaşında topçu aldın sonraki sene 4 tane daha 23 yaşında genç almak zorunda kalıyorsun. Saçmalığın daniskası yemin ederim+4 için neden 23 yaşında oyuncu bakılmıyor muhabbeti gördüm bakış açısı çok yanlış. 23 genç değil tabiki ancak oldu ki aldın bu herif tuttu vazgeçilmez oldu seneye 24 olduğunda diğer bölgelerden birini elemek zorundasın.
Sürdürülebilirlik açısından bu takımların isteyeceği bir şey değil ki. Keza 3 tanesini 23 buldun ne olacak seneye as takımdan yaşlı 3 kişi gönderip genç alalım mı diyeceğiz yada bunları mı gönderelim diyeceğiz.
Sınırlama yaş olara saçmalık. Cezalandırma ile değil doğru teşvik ile ilerlemediğimiz sürece bunlar mış gibi yapmak oluyor.
Böyle zorunluluk yapıyorsan bunu sadece ve sadece yabancı sınırsız +4-5-7 tane ne zıkkımsa u23 olmak zorunda şeklinde kurgulayabilirsin ki anlamı olsun.
hocanın hatası derken hocaya yıkmadım o süreci. temcit pilavı gibi taraftar, genel kurul yetiştirici kulüp olmalıyız zırvasına tutuldu hocada alın size dedi kurdu kadroyu tarihimiz en rezil sezonlarından biriydi. fatih hoca hatalı değildi istese tersinide yapardı iyikide yaptıda o zırvalıktan kurtulduk. millet morutan cicaldau ile uefa hayali kuruyordu. sonra tanrı bize 2. kırılmayı erden timur ile yaşattı ve bugün meyvelerini yiyoruz. Galatasaray hiç bir zaman yetiştirici olamaz top kulüpler ile yayın geliri olmadan yarışıyorsun, taraftar sayısına filan girmiyorum. o dediğimiz olayı başakşehir gibi kulüplerde yaparsın onda bile kolay değil.
ben de temiz 1.5 ay falan en ufak hareket beklemiyorumBaba dünya kupası bitmeden ben pek bir şey beklemiyorum. Umarım Sane gibi Bernardo hemen bitirilebilir yoksa baya burada havadan sudan konuşuruz.

İşte bu en son boğalara girmiştiUranus ikizlere girdi.
Genç oyuncular artık bizi tercih edecek korkmayın moruklar
Abi bizde bir revizyon cidden şart, Torreira Lemina Abdülkerim Sanchez 4 lüsü ile sezon bitmez.ben de temiz 1.5 ay falan en ufak hareket beklemiyorum
fbde ne başkan ne td var onlar bizden daha önce tamamlar kadroyu bak gör![]()
O iş birazda yönetim marifeti değil mi? Mesela Doue'yi almayı başarabilselerdi transfer ediyordu. İstedikleri genç oyuncular pahalı Okan hocanın bu bir gerçek o oyuncuları da getiremiyorlar. Okan hoca yetiştirici bir hoca değil. Emery deniyor değil mi? Lakin Emery'de mesela şampiyonluk beklentisi olan Arsenal, PSG gibi takımlarda da başarısız olmuş bir hoca başarılı olduğu takımlar her şampiyonluk beklentisi olmayan takımlar buna kimse değinmiyor.okan hoca çıkardı kendisine minnettarız
peki okan hoca boey ve barışı bu 4 yılın herhangi bir döneminde transfer eder miydi
Evet biliyorum öyle ben seneye olacak planlamadan bahsediyorum.Rts bugun 23e uygun adam aldın mi sozlesmesi bitene kadar 23 olarak kalıyormus
illa transfer etmesine gerek yok ki. Yunus, Barış, Boey başkasının döneminde top seviye olmadı. Nghayı aldı misal 5mna 1 senede 40ma satmıyor diye kapının önüne kovacak kadar şımarmadım. Bana göre istekler ütopikleşiyor başarı geldikçe.okan hoca çıkardı kendisine minnettarız
peki okan hoca boey ve barışı bu 4 yılın herhangi bir döneminde transfer eder miydi
kendisi etmediysede en büyük değeri kendi döneminde katmış bunu alıp çöpe mi atalım şimdi. 4 senedir kadrodan iyi verim alıyor nghayı 5e alıp 40 satamıyor diye eleştir yağmuruna mı tutayım. 4 senedir kadroda dokunduğu net adamlardan gayet verim alıyor. jelert çöpüne dokunamadı diye sızlanmam.Ikisi zaten takımda bulunan oyunculardı, onlara dokunuşu falan olmadı diye bir şey söylemedim asla.
Ben kendi 4 yıllık dönemindeki transferlerden bahsediyorum.
3 oyuncu aldık değil mi 30 ve üstü? Osimhen, Uğurcan, Singo bunların 2'si tuttu biri ilk sakatlanana kadar tutar gibi oldu ama sakatlandıktan sonrası için şuan tutmadı.Gecen sene 30dan asagi kimi aldik
O iş birazda yönetim marifeti değil mi? Mesela Doue'yi almayı başarabilselerdi transfer ediyordu. İstedikleri genç oyuncular pahalı Okan hocanın bu bir gerçek o oyuncuları da getiremiyorlar. Okan hoca yetiştirici bir hoca değil. Emery deniyor değil mi? Lakin Emery'de mesela şampiyonluk beklentisi olan Arsenal, PSG gibi takımlarda da başarısız olmuş bir hoca başarılı olduğu takımlar her şampiyonluk beklentisi olmayan takımlar buna kimse değinmiyor.
Genc oyuncu en az 30a alınıyormuş ya 30dan aşağıya adam almıyoruz ki zaten. Bizim sorunumuz para degil.3 oyuncu aldık değil mi 30 ve üstü? Osimhen, Uğurcan, Singo bunların 2'si tuttu biri ilk sakatlanana kadar tutar gibi oldu ama sakatlandıktan sonrası için şuan tutmadı.
Oynayamaz bizde bu lille'de bile bunun savruklugundan kanada çektiler son maçlarında![]()
Ngal'ayel Mukau - Oyuncu profili 25/26
Ngal'ayel Mukau, 21, Kongo DC ➤ LOSC Lille, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 3 Kas 2004, Antwerpen, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
valla bence geçer ama leminanın süresini yarıya, diğerlerininkini de bu sene aldıkları sürenin %60-70 seviyesine çekmek şartAbi bizde bir revizyon cidden şart, Torreira Lemina Abdülkerim Sanchez 4 lüsü ile sezon bitmez.