Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.237
- 12.978
- 2.658
Bugün yenilmemiz iyi oldu. Sampiyon olduk bu maci alacagiz herkes izine sonra dünya kupasi. Kötü oyun unutulcak, böyle tam bi uyari oldu, degisim sart diye hatirlatti resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugünkü maç 22:30 civarında herkes tarafından unutuldu rtaş ne dersi ne değişimiBugün yenilmemiz iyi oldu. Sampiyon olduk bu maci alacagiz herkes izine sonra dünya kupasi. Kötü oyun unutulcak, böyle tam bi uyari oldu, degisim sart diye hatirlatti resmen.
Anlam ve önemi olarak unutmus olabilirsin ama oyun olarak asla. Bu oyun bütün sezonun özetiydi. Hadi macin önemi yok ok, ama izlerken resmen sezonun özetini izlemis oldun. Böyle devam edemicegini bu mactanda cikaramiyorsan, gelecek sezon aynisini izmemeye devam edersin.bugünkü maç 22:30 civarında herkes tarafından unutuldu rtaş ne dersi ne değişimi
Hocanın eli bu 10+4 olayında biraz rahatlaması için Hakan Çalhanoğlu ve Aral Şimşir'i alıp getirmeleri gerekiyor DK öncesinde. Biraz düz mantık yapınca öyle bir çıkarım yapabiliriz.
Sonra gençleri kovalayın +3 için bir de yanına 2 tane hazır oyuncu getir al sana kadro.
Anlam ve önemi olarak unutmus olabilirsin ama oyun olarak asla. Bu oyun bütün sezonun özetiydi. Hadi macin önemi yok ok, ama izlerken resmen sezonun özetini izlemis oldun. Böyle devam edemicegini bu mactanda cikaramiyorsan, gelecek sezon aynisini izmemeye devam edersin.
Adnanım artık Torreira ya da rotasyon olarak bakılmalı diye düşünüyorum.Sara'yı satıp torreira'nın yanına kaliteli sert bir 6 numara almak lazım. Yıldız bir 10 numara da lazım
Eskiden CİNE5te Alo Tarık Tarcan boru hattı vardıGSyi birakma hattı falan yok mu
bu çileden kurtulalim
Ortasahayı komple değiştiremeyiz azizim. Torreira kalsın parayı bir 6 numara ve bir 10 numaraya harcayıp devam edelimAdnanım artık Torreira ya da rotasyon olarak bakılmalı diye düşünüyorum.
Gökhanım benim aklımda da Tutti Frutti kalmış, senin neden aklında sadece boru kalmışEskiden CİNE5te Alo Tarık Tarcan boru hattı vardı
Abi hedef şampiyonlar ligi çeyrek final ve yarı finali zorlamak ise takımın orta sahası Torreira olmamalı artık.Ortasahayı komple değiştiremeyiz azizim. Torreira kalsın parayı bir 6 numara ve bir 10 numaraya harcayıp devam edelim
Lassin Sinayoko nasıl tırtıl gibiLille-auxxere maçını canlı izledim bu arada, az önce mackolige girip kontrol etmem gerekti bu oynadı mi oynamadı mi diye, 45 dk oynamış bir de
Sapıksın olum senGökhanım benim aklımda da Tutti Frutti kalmış, senin neden aklında sadece boru kalmış![]()
Sg futbol konusuyoruz, herifin ugrastiklarina bak.Gotham lı Faruğummm![]()
Öz gotham lı Faruğum, yine mangalda kül bırakmamışsın, tv de izlediğin karakterlere kendini fazla kaptırmaSg futbol konusuyoruz, herifin ugrastiklarina bak.

Boru işini ciddiyetle yapan bir tarık aman Gökhanım