Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+4 için neden 23 yaşında oyuncu bakılmıyor muhabbeti gördüm bakış açısı çok yanlış. 23 genç değil tabiki ancak oldu ki aldın bu herif tuttu vazgeçilmez oldu seneye 24 olduğunda diğer bölgelerden birini elemek zorundasın.
Sürdürülebilirlik açısından bu takımların isteyeceği bir şey değil ki. Keza 3 tanesini 23 buldun ne olacak seneye as takımdan yaşlı 3 kişi gönderip genç alalım mı diyeceğiz yada bunları mı gönderelim diyeceğiz.

Sınırlama yaş olara saçmalık. Cezalandırma ile değil doğru teşvik ile ilerlemediğimiz sürece bunlar mış gibi yapmak oluyor.

Böyle zorunluluk yapıyorsan bunu sadece ve sadece yabancı sınırsız +4-5-7 tane ne zıkkımsa u23 olmak zorunda şeklinde kurgulayabilirsin ki anlamı olsun.
23 yaşındaki topçu yaş aldığında o topçu o sınıra dahil edilmemeli doğrusu bu olur. 4 tane 23 yaşında topçu aldın sonraki sene 4 tane daha 23 yaşında genç almak zorunda kalıyorsun. Saçmalığın daniskası yemin ederim

hocanın hatası derken hocaya yıkmadım o süreci. temcit pilavı gibi taraftar, genel kurul yetiştirici kulüp olmalıyız zırvasına tutuldu hocada alın size dedi kurdu kadroyu tarihimiz en rezil sezonlarından biriydi. fatih hoca hatalı değildi istese tersinide yapardı iyikide yaptıda o zırvalıktan kurtulduk. millet morutan cicaldau ile uefa hayali kuruyordu. sonra tanrı bize 2. kırılmayı erden timur ile yaşattı ve bugün meyvelerini yiyoruz. Galatasaray hiç bir zaman yetiştirici olamaz top kulüpler ile yayın geliri olmadan yarışıyorsun, taraftar sayısına filan girmiyorum. o dediğimiz olayı başakşehir gibi kulüplerde yaparsın onda bile kolay değil.

furkan reis bir başka başılıkta alp renktaşla da aynı şeyi konuştuk

neden 11 oyuncunun 11ini de gençlerden no-name adamlardan kuralım isteniyormuş gibi algılanıyor ki

bizim zaten pahalı ve tecrübeli yıldızlarla dolu bir kadromuz var

bu kadroya kontenjan açıldığında 1-2 kişi daha eklenir

bu şartlar altında iki tane 23 yaş ve altı adam alıp oynatmayı ne diye bu kadar büyütülecek bir şey olarak görüyor hoca onu anlamıyoruz

öyle 18 yaş filan da değil ya 23 yaş

Yıl olmuş 2026 hala yabancı sınırıyla uğraşıyoruz bu bir nevi ırkçılık arkadaş

okan hoca çıkardı kendisine minnettarız

peki okan hoca boey ve barışı bu 4 yılın herhangi bir döneminde transfer eder miydi
O iş birazda yönetim marifeti değil mi? Mesela Doue'yi almayı başarabilselerdi transfer ediyordu. İstedikleri genç oyuncular pahalı Okan hocanın bu bir gerçek o oyuncuları da getiremiyorlar. Okan hoca yetiştirici bir hoca değil. Emery deniyor değil mi? Lakin Emery'de mesela şampiyonluk beklentisi olan Arsenal, PSG gibi takımlarda da başarısız olmuş bir hoca başarılı olduğu takımlar her şampiyonluk beklentisi olmayan takımlar buna kimse değinmiyor.

Rts bugun 23e uygun adam aldın mi sozlesmesi bitene kadar 23 olarak kalıyormus
Evet biliyorum öyle ben seneye olacak planlamadan bahsediyorum.
Her sene köklü değişiklik yapmak zorunda kalabilirsin bu kural yüzünden. 23 yaş üzerinden gideceğiz diyorsak her sene bir önceki sene yaptığın tercihler sebebiyle birilerini göndermek zorunda kalırsın.
Bu kuralı kullanabileceğin bir kaç yer var. Kanatlar, yedek fw ve orta sahadan bir oyuncu.
Stoperde olgunluğa erişmiş olanı alamazsın zaten. Bir üst seviyeye çıkabilecek ve o da ş.ligi seviyesi olabilecek oyuncuları kovalamak gerek bunları da işte bahsettiğim mevkiler olabilir.
Bek falan olmalı bana kalırsa ancak orada da değişik kıtlık var.

okan hoca çıkardı kendisine minnettarız

peki okan hoca boey ve barışı bu 4 yılın herhangi bir döneminde transfer eder miydi
illa transfer etmesine gerek yok ki. Yunus, Barış, Boey başkasının döneminde top seviye olmadı. Nghayı aldı misal 5mna 1 senede 40ma satmıyor diye kapının önüne kovacak kadar şımarmadım. Bana göre istekler ütopikleşiyor başarı geldikçe.
Ikisi zaten takımda bulunan oyunculardı, onlara dokunuşu falan olmadı diye bir şey söylemedim asla.

Ben kendi 4 yıllık dönemindeki transferlerden bahsediyorum.
kendisi etmediysede en büyük değeri kendi döneminde katmış bunu alıp çöpe mi atalım şimdi. 4 senedir kadrodan iyi verim alıyor nghayı 5e alıp 40 satamıyor diye eleştir yağmuruna mı tutayım. 4 senedir kadroda dokunduğu net adamlardan gayet verim alıyor. jelert çöpüne dokunamadı diye sızlanmam.

Garry rodrigues tarzı hızlı, teknik, cevik, tempolu, dinamik, asistkâr bi kanat bulmamız icap ediyor. Garry'i 2 m euroya almıştık sanırım. Maaşı da çok düşüktü. Gomis'e bi çuval gol attırdı.

O iş birazda yönetim marifeti değil mi? Mesela Doue'yi almayı başarabilselerdi transfer ediyordu. İstedikleri genç oyuncular pahalı Okan hocanın bu bir gerçek o oyuncuları da getiremiyorlar. Okan hoca yetiştirici bir hoca değil. Emery deniyor değil mi? Lakin Emery'de mesela şampiyonluk beklentisi olan Arsenal, PSG gibi takımlarda da başarısız olmuş bir hoca başarılı olduğu takımlar her şampiyonluk beklentisi olmayan takımlar buna kimse değinmiyor.

bu hayat bu kadar keskin değil renktaşlar

tabiki yetiştirici ağırlıklı hoca var veya yarışmacı ağırlıklı hoca var ama bu ikisi bir arada olmayacak anlamına gelmiyor

wenger yetiştirici hocaydı ama bazen de yarışırdı

ferguson yarışmacı hocaydı kaç tane genci piyasaya sürdü

luis enrique veya pep mesela hangi kategoride

kimse demiyor ki hoca wenger gibi gencecik takımlar kursun

zaten yıldızlarla dolu kadroya iki tane 23 yaşında adamı koymayı bu kadar ağlama meselesi yapmasın yeter

3 oyuncu aldık değil mi 30 ve üstü? Osimhen, Uğurcan, Singo bunların 2'si tuttu biri ilk sakatlanana kadar tutar gibi oldu ama sakatlandıktan sonrası için şuan tutmadı.
Genc oyuncu en az 30a alınıyormuş ya 30dan aşağıya adam almıyoruz ki zaten. Bizim sorunumuz para degil.

Ağustos 15 e kadar transfer beklemeyin. Hem başkan hem de hoca Dünya Kupasının bitmesini bekleyeceklerini söylemişler.

Abi bizde bir revizyon cidden şart, Torreira Lemina Abdülkerim Sanchez 4 lüsü ile sezon bitmez.
valla bence geçer ama leminanın süresini yarıya, diğerlerininkini de bu sene aldıkları sürenin %60-70 seviyesine çekmek şart

davinson ekstra bir de dayak yemeli kendine gelmesi için

rotasyonu sağlıklı yaparsak gebermez adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt