Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.066
- 3.775
- 1.778
Yalnız sara’yı yollanıp yerine rejinders çekebilirsek ortasahada harbiden level atlamış oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara'yı niye götürmediniz len kabahatli çocuk gibi evde kalmış
Kanteyi alıverdik gene bi halta yaramadı bu eşşek fenerden adam olmaz aferin çocuklar diye tebrik ediyor![]()
Bizim bi şekilde manchester city i u23 transferlerinde denkleme katmamiz lazım bize kalburustu yetenek gelmiyecegi aşikar en azindan city nin 1 sene git Galatasaray'daki takıl sonra ben seni çekerim dediği oyuncular ile anca bu işin icinden çıkarız. Ben olsam Arsanel.M.city ile böyle bi çalışma yaparım. Bize hem bonservis hem maaş olarak aşırı maliyetli olur.İlkay teknik stuff kısmına geçiş yaptı diyebilirmiyiz)) Yazdığn cümle kulağa çok hoş geliyor bakalım icraat kısmı nasıl olacak acaba.
Bizim başarılı olmamızın sebebi tecrübe değil sadece 2 tane faktörü var onlarda Uğurcan + Osimhen zaten bu ikisini çıkar maaş seviyesi yine 70 m euro civarında olmasına rağmen Avrupa'da vasat bir Anadolu takımına dönüşürüz ki ligde bu ikisi olmayınca bile patır patır dökülüyorduk.Hic oyuncu getiremesin ozamanda. Örnegin fransadan genc oyuncular icin süper lig secenek degil. Kuraldan dolayi suanki yabanci sayisiyla bernardo gibi oyuncularida getiremesin, avrupada basari hayal olur.
G.amerikalıların hiç biri yok Icardi haricinde yanlış görmediysem. Büyük ihtimalle izin verildi.Çok yiyormuş o yüzden goturmemisler
Düşüncen çok mantıklı açıkçası.Gönül ister ki onların buldukları sistemi bize adapte edelim ama en azından ozamana kadar geçiş sürecini bu şekilde çözebiliriz.İnşallah gerçekleşir.Mesela hemen bir sağ açık çekebiliriz.Bizim bi şekilde manchester city i u23 transferlerinde denkleme katmamiz lazım bize kalburustu yetenek gelmiyecegi aşikar en azindan city nin 1 sene git Galatasaray'daki takıl sonra ben seni çekerim dediği oyuncular ile anca bu işin icinden çıkarız. Ben olsam Arsanel.M.city ile böyle bi çalışma yaparım. Bize hem bonservis hem maaş olarak aşırı maliyetli olur.
Hocayı bu yönden eleştiriyorum çünkü ilk geldiği sene Berkan-Barış gibi adamları en kritik maçlarda tecrübesi yokken kullanabiliyordu.Nhaga yı dediğin gibi baskı/stresi yüksek maçlarda görmek isterim. İlkay, sakatlığa kadar yine iyiydi. Sakatlandıktan sonra BAM vari oynamaya başladı.
belli Liverpool'u yenince CL garantiledilerResmi duyuru olmadan satıldı matıldı hikaye
Aston ŞL oynayacak mı oynamayacak mı o bile belli değil henüz.
Hiç kredisi yok gibi hissetmesi sebep olabilir bu duruma. Çünkü ilk geldiği zaman yaptığını şimdi yapmaması başka açıklama gelmiyor aklımaHocayı bu yönden eleştiriyorum çünkü ilk geldiği sene Berkan-Barış gibi adamları en kritik maçlarda tecrübesi yokken kullanabiliyordu.
Nhaga'yı hiç sahaya atmamak anlaşılabilir bir şey değil ki dediğin gibi İlkay sakatlıktan sonra ortalıklarda bile yok.
Aslında tam tersi değil mi ilk geldiği sene çok ciddi eleştiriliyordu hatta 3 maçlık seri vardı beşiktaş maçı öncesi gönderilmesi bile konuşuluyordu o gün çıkıp Kerem'i kesip Barış'ı sol kanat yapmıştı mesela çok iyi katkı almıştı.Hiç kredisi yok gibi hissetmesi sebep olabilir bu duruma. Çünkü ilk geldiği zaman yaptığını şimdi yapmaması başka açıklama gelmiyor aklıma
ölmüş müTrafik tartışması, arabadan inmiş
Singo kanat bekUgurcan
Davinson VvD Bastoni
Singo Ederson Camavinga Ferdi
Sane Osimhen Leao
İcardide hemen vinlar şimdi duruyor ilgincG.amerikalıların hiç biri yok Icardi haricinde yanlış görmediysem. Büyük ihtimalle izin verildi.
Bu seneki kadar ciddi olarak eleştirilmedi ilk senesinde. Bu sene baya sertti ilk seneye kıyaslaAslında tam tersi değil mi ilk geldiği sene çok ciddi eleştiriliyordu hatta 3 maçlık seri vardı beşiktaş maçı öncesi gönderilmesi bile konuşuluyordu o gün çıkıp Kerem'i kesip Barış'ı sol kanat yapmıştı mesela çok iyi katkı almıştı.
Düşününce aslında şu an daha rahat konumda olması lazımdı.