Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Greenwood.......Osimhen...... Barış
Sane........ Kolo Muani............Yunus
Hucum hattı böyle olur
Sane........ Kolo Muani............Yunus
Hucum hattı böyle olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözleşme görüşmesi için kalmıştırİcardide hemen vinlar şimdi duruyor ilginc
Buyuk kulfetiyle beraber hucumumuzu mutlaka yukseltecektir lakin Baris-bernardo-sane yapmayı planlıyorsak arkaya alan kapatacak, geçişleri kesecek iki azman gerekiyor. Os alerjili hocamiz bunu tercih eder mi sanmıyorum. O yuzden gittili geldili, rakibi kovalamali oyunumuz devam eder.Sevgili Murat; Korkum İlkay gibi olması.Çok büyük bir külfete gireceksin.Biz bildiğin üzere garip bir taraftar grubuyuz.Ya çok seviyoruz ya tam tersi oluyor.Yaşamadan bilemeyiz ama ben daha genç ve aidiyetli oyuncuyu tercih etmek istiyorum .Ama diyeceksin ki İlkay gibide çıkmayabilir.Yaşamadan bilemeyiz.Sence istediğimiz,gerçkten beklentilerimizi karşılayabilecek 10 numara mı?
OsimenCamavinga Reijnders Ederson Gueye orta saha shortlist bu mu
Singo kanat bek
Bu sene en büyük handikapımız golcümüzü besleyemedik , ne kanatlardan ne ortadan .Bir oyun akılımız maalesef hiçbir şekilde olmadı.Hoca bunu çözmek zorunda.Çözemediği için bu sene taraftar inanılmaz mırıldandı.4 sene içerisinde futboldan en zevk alamadığımız sezon bu sözondu benim fikrime göre.Tabii bunda Mertens'olmaması yeri dolmaması faktörüde büyük bir etken.Ama sözün özü oyun üretemedik.Üretmedik açık ve net.Buyuk kulfetiyle beraber hucumumuzu mutlaka yukseltecektir lakin Baris-bernardo-sane yapmayı planlıyorsak arkaya alan kapatacak, geçişleri kesecek iki azman gerekiyor. Os alerjili hocamiz bunu tercih eder mi sanmıyorum. O yuzden gittili geldili, rakibi kovalamali oyunumuz devam eder.
Yumsuk orta saha istemeyeruk!........Camavinga.....Reijnders
.............Bruno Fernandes
yedekler
.......Lemina......Torreira
............Can Uzun
Galatasaray ortasahası böyle olur!
İkili averajlar eşit, genel averajde Liv öndebelli Liverpool'u yenince CL garantilediler
Ilk 5 CL yapiyor orada.İkili averajlar eşit, genel averajde Liv önde
Aston kaybeder Liv kazanırsa nasıl garantilemiş oluyorlar?
Maliyetini düşününce benzer maliyetlere Reinjders yada Ederson'u tercih ederim.Fabian Ruiz is yapar genis rotasyonda
Doğru puantajdan götürüyor İngiltere.Ilk 5 CL yapiyor orada.