Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Murat; Korkum İlkay gibi olması.Çok büyük bir külfete gireceksin.Biz bildiğin üzere garip bir taraftar grubuyuz.Ya çok seviyoruz ya tam tersi oluyor.Yaşamadan bilemeyiz ama ben daha genç ve aidiyetli oyuncuyu tercih etmek istiyorum .Ama diyeceksin ki İlkay gibide çıkmayabilir.Yaşamadan bilemeyiz.Sence istediğimiz,gerçkten beklentilerimizi karşılayabilecek 10 numara mı?
Buyuk kulfetiyle beraber hucumumuzu mutlaka yukseltecektir lakin Baris-bernardo-sane yapmayı planlıyorsak arkaya alan kapatacak, geçişleri kesecek iki azman gerekiyor. Os alerjili hocamiz bunu tercih eder mi sanmıyorum. O yuzden gittili geldili, rakibi kovalamali oyunumuz devam eder.

Icardi gidiyor
Sara, Sallai, Jakobs ve Singo dortlusu toplam 80m karsilignda satiliyor

anladigim kadariyla

Buyuk kulfetiyle beraber hucumumuzu mutlaka yukseltecektir lakin Baris-bernardo-sane yapmayı planlıyorsak arkaya alan kapatacak, geçişleri kesecek iki azman gerekiyor. Os alerjili hocamiz bunu tercih eder mi sanmıyorum. O yuzden gittili geldili, rakibi kovalamali oyunumuz devam eder.
Bu sene en büyük handikapımız golcümüzü besleyemedik , ne kanatlardan ne ortadan .Bir oyun akılımız maalesef hiçbir şekilde olmadı.Hoca bunu çözmek zorunda.Çözemediği için bu sene taraftar inanılmaz mırıldandı.4 sene içerisinde futboldan en zevk alamadığımız sezon bu sözondu benim fikrime göre.Tabii bunda Mertens'olmaması yeri dolmaması faktörüde büyük bir etken.Ama sözün özü oyun üretemedik.Üretmedik açık ve net.

Elimizdeki 3 sağ bek de direkt ilk 11 sağ beki olacak oyuncular. Mevcut kuralda sadece 1 tanesine yer var ve bence hangi 2 tanesinin satılabileceğiyle ilgili. Hem Singo hem Sallai satılabilirse Boey kalır, sadece Sallai satılabilirse Boey alınmaz Singo kalır... Eğer Singo satılabilir ama Sallai satılmazsa Boey de alınmaz Sallai kalır. Denklem direkt bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt