Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.359
- 21.351
- 2.663
Adamı her sezon 40 maç üzeri oynatmışlar Atletico , Roma, Barça, Arsenal ve biz ilgilenen takımlarAllaaaaah Almanya'da Brandt haberlerinin çıktığı söyleniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamı her sezon 40 maç üzeri oynatmışlar Atletico , Roma, Barça, Arsenal ve biz ilgilenen takımlarAllaaaaah Almanya'da Brandt haberlerinin çıktığı söyleniyor.
Ben bu şartlardada istemiyorumİcardi kalırsa taleplerimiz
1-şl de goller atılacak (penaltı harici)
2-her derbide gol atılacak
3-20 kilo verilecek
4-izin yok
5-imtiyaz yok
6-osi baba oynamak istediği kadar oynayacak kaprissiz tripsiz yedek beklenecek osi baba su içmeye kenara geldi mi su takdim edilecek havluyla hava yapılacak serinlik verilecek
7-ısınmalarda ictima alınacak nizami bir şekilde katılım sağlanacak
8-wanda kanser yalanı attığı için özür dilenecek
9-kampa zamanında gelinecek
10-kızlarım acıtasyonu yapılmayacak
icardi gavur mu kardesimUlan şu ayrılık işini öğrenin artık. S.kucam vefanıza da duygusallığınıza da
:crushed: 2000 li olunca ne oluyor? Getirisi ne.Bu dediyse 10+4 hayırlı olsun. Tutturmuşluğu yok
İcardi'yi türk milli takımına alma teklifi de iletilmiş. Yerli kontenjanına dahil edilecekSayın cumhurbaşkanım lütfen değiştirmeyin kuralı
Sane gibi aradan çekeceğiz.Adamı her sezon 40 maç üzeri oynatmışlar Atletico , Roma, Barça, Arsenal ve biz ilgilenen takımlar
singo'yu +4 e yazabiliyoruz:crushed: 2000 li olunca ne oluyor? Getirisi ne.
Bu iş soğur ve sonucunda İcardi kalmaz gibi geliyor bana. Yoksa kalacak olsa bu iş bu hafta netleşirdi. 3 milyon euro net +2'de gol ve maç sayısına göre maaş imiş bu arada anladığım teklif.Mauro Icardi, tatilden döndükten sonra evet ya da hayır diyecek. (Haluk)