Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef net! Daha Jelertler Cuestalar, kiradan dönecek dünyanın oyuncusu var , uğraşacak adamimizda yok maalesef
Cuesta frankowski kiraya devam heralde. Zanioloyada illa alacaklar. Bi nelson var oda elden cikartilir artik. Jellert de kiraya devam.
Yine cuesta frankowskide zarar yok gibi ama jelert tam fiyasko birde singoyla beraber 40m€ üzeri para harcadik oraya. Boeyeden aldigimiz 30m€ yandi gitti. Üstelik sallai oynadi. Yani kirada olanlarin cogu kaliyor takimlarinda.

İcardi kalacaksa hocanın ikinci oyuncu planı belirlemesi lazım. Osimhenle oynadığımız fizikselliğe dayalı oyunda İcardi net eksi yazar ki yazdı da. İcardinin olduğu senaryoda daha fazla set oyununa dayalı bir oyun planı belirlememiz lazım. Bence okan hocanın en büyük eksiği buydu bu sene. Osimhen-Barış gibi azmanlarla oynayınca hücum planlarında tembellik baş gösterdi. İlk 2 senedeki mertens önderliğindeki hücum setlerinden vazgeçtik. Adam akıllı bir 10 numara ile set oyunu kalitemizin ve dolayısıyla İcardinin de performansının artabileceğine inanıyorum. Okan hoca yok ben gene barzo stayla tamamen fizikselliğe dayalı hücum oynayacağım diyosa İcardiyle kesinlikle sözleşme uzatılmamalı.

Cuesta frankowski kiraya devam heralde. Zanioloyada illa alacaklar. Bi nelson var oda elden cikartilir artik. Jellert de kiraya devam.
Yine cuesta frankowskide zarar yok gibi ama jelert tam fiyasko birde singoyla beraber 40m€ üzeri para harcadik oraya. Boeyeden aldigimiz 30m€ yandi gitti. Üstelik sallai oynadi. Yani kirada olanlarin cogu kaliyor takimlarinda.
Büyümek sadece transfer ile değil, az buçuk oyuncu pazarlayabilecek vizyonu yansitabilecek adamlar lazım, yani daha profesyonel, öyle Kavukçu , Hatipoğlu gibi hayatında futbol bile izlememiş adamlarla büyümen mümkün değil, işte bu yüzden şu yorumu yaptım, profesyonele geçiş yapmadığınız sürece son dakikalara kalıp Jelert gibi amatörlere 10,15 bayilmaya devam ederiz

Sezon biter bitmez İcardi,Kaan ve sözleşmesi biten diğer oyuncularla vedalaşacaktık. Sanchez,Torreira,Sara,Sallai vs değerlerini bulduğu anda da satma taraftarıyım.

İcardi kalırsa taleplerimiz

1-şl de goller atılacak (penaltı harici)
2-her derbide gol atılacak
3-20 kilo verilecek
4-izin yok
5-imtiyaz yok
6-osi baba oynamak istediği kadar oynayacak kaprissiz tripsiz yedek beklenecek osi baba su içmeye kenara geldi mi su takdim edilecek havluyla hava yapılacak serinlik verilecek
7-ısınmalarda ictima alınacak nizami bir şekilde katılım sağlanacak
8-wanda kanser yalanı attığı için özür dilenecek
9-kampa zamanında gelinecek
10-kızlarım acıtasyonu yapılmayacak

Allaaaaah Almanya'da Brandt haberlerinin çıktığı söyleniyor.
haber bu:
IMG_7172.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt