- 1 Mayıs 2018
- 57.924
- 48.698
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi-Osimhen forvet hattıyla çıkacağımız bir Çorum deplasmanı
var bir hayalimiz
haberin kaynagı @Murat Kara imis. sakin olmakta fayda var. saka yapti muhtemelen.Haluk icardi kalacak diyor. Transfer mransfer gecelim cacik olmaz.
Her gün listeye +50-60 ekliyonAmadou Onana
Balogun
Rowe
Acheampong
Batrakov
Mauro Icardi, tatilden döndükten sonra evet ya da hayır diyecek. (Haluk)
Cuesta frankowski kiraya devam heralde. Zanioloyada illa alacaklar. Bi nelson var oda elden cikartilir artik. Jellert de kiraya devam.Maalesef net! Daha Jelertler Cuestalar, kiradan dönecek dünyanın oyuncusu var , uğraşacak adamimizda yok maalesef
Listemde demistim.Matvey Kislyak, PSG takipte
piyasa değeri 20
6-8-10 ortahsaha heryerinde oynar
Büyümek sadece transfer ile değil, az buçuk oyuncu pazarlayabilecek vizyonu yansitabilecek adamlar lazım, yani daha profesyonel, öyle Kavukçu , Hatipoğlu gibi hayatında futbol bile izlememiş adamlarla büyümen mümkün değil, işte bu yüzden şu yorumu yaptım, profesyonele geçiş yapmadığınız sürece son dakikalara kalıp Jelert gibi amatörlere 10,15 bayilmaya devam ederizCuesta frankowski kiraya devam heralde. Zanioloyada illa alacaklar. Bi nelson var oda elden cikartilir artik. Jellert de kiraya devam.
Yine cuesta frankowskide zarar yok gibi ama jelert tam fiyasko birde singoyla beraber 40m€ üzeri para harcadik oraya. Boeyeden aldigimiz 30m€ yandi gitti. Üstelik sallai oynadi. Yani kirada olanlarin cogu kaliyor takimlarinda.
Listemde demistim.
Tatilden dönene kadar biz ve anti icardiciler :Mauro Icardi, tatilden döndükten sonra evet ya da hayır diyecek. (Haluk)
Kaynak ne?Allaaaaah Almanya'da Brandt haberleri çıktığı söyleniyor.
haber bu:Allaaaaah Almanya'da Brandt haberlerinin çıktığı söyleniyor.