Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok iyi baba. Kucucuk cocuk on koltukta kemersiz yolculuk yapiyor.
1779205527197.webp

Singo'yu kimse almaz o maaşla. Yapılabilecek tek şey maaşının yarısını karşılayıp kiralamak. En azından 1 yabancı kotası kazanıp verimli bir oyuncu için kullanabiliriz. Singo da gittiği kulüpte ritim bulur belki.

@Alper Altun admirim isim vermeden, oyuncu profilleri üzerinden bir kadro kuracağım bakalım beğenecek misin, 80 milyon euroyu aşmadan halledebiliriz gibi.

Kale: Uğurcan, Anadolu'dan 30 küsur yaşlarında yerli sayılan bir kaleci, Batuhan

Sağ Bek: Sallai satılır. Boey alınmaz. Singo zaten bu maaşla vs ilk senesinde satılmaz bu neden kalır. Singo (Defansif güçlü sağ bek), arkasına u23 kontenjanından böyle Brezilya taraflarından top tekniği yüksek, hani koysan kanat oynayabilecek veya koysan 8 numara oynayabilecek genç bir oyuncu opsiyonlu kiralarım. Şey gibi düşün, Kaan Ayhan'ın 22 yaşındaki brezilyalı versiyonu.

Sağ Stoper: Sanchez, Lemina
Sol Stoper: Abdülkerim, buraya yine u23 klasmanında, bizim stoperlerin aksine çok süratli bir sol stoper bakarım. Opsiyonlu kiralık bence iyi gider.

Sol bek: Jakops, Eren ve Kazımcan. Kazımcan'ı devre arasına kadar tutarım.

6 Numara: İşte buraya baba bir oyuncu transfer etmek gerekli. Akıllara Patrick Viera geliyor tabii :) Ama o tarz 30-40 milyon euroya alınabilecek bir oyuncu. Rotasyonda Lemina.

8 Numara: Torreira, Nhaga, ve u23 için buraya top tekniği yüksek bir oyuncu yine alınmalı diye düşünüyorum. Aslında Sara'yı misal 35'e sattık, gittik 10 milyona 21 yaşındaki Sara'yı aldık gibi.

10 numara: Şimdi buraya bence gol atmasını çok iyi bilen bir oyuncu almalıyız. Mertens Napoli tarihinin en golcü oyuncusuydu. İşte o tarz -yaşı önemsiz- tam anlamıyla bir kurt oyuncu çözmeliyiz.

Sağ kanat forvet: Sane-Yunus
Sol kanat forvet: Barış-U23 (böyle aşırı pırpır top cambazı bir tip, hani potansiyeli çok yüksek, tutarsa ne ala, tutmazsa da sene sonu kiralık postalarız) -Bertuğ

Santrafor: Osimhen-Vedat Muriq - Bertuğ

Bu arada İcardi takımda kalıp kalmaması İcardi'den ziyade başka büyük problemi işaret ediyor. Yoksa en nihayetinde İcardi bi yedek santrafor, hatta Bertuğ vs gelir İcardi anca ZTK maçlarında oynar falan.

Mesele şu, açıklamara bakınca Okan hocanın İcardi'yi istemediği aşikar. Yönetim resmen inat edip İcardi'yi tutması demek = bu sene tüm transferleri Dursun Özbek ve ne alakaysa onun çevresi yapacak demektir. Üstüne 4 senelik hocanın fikirlerini ciddiye almamak demektir, üstüne Dursun'un para harcamak istemediğini gösterir. Bu denklemden güzel bir tablo çıkmaz asla.

Okan hoca kalkıp "inşallah kalır konuşacağız" gibisinden bile güzelleme yapmadan, kendi üslubu çerçevesinde İcardi'nin gitmesi gerektiğini açık açık söylüyor. Daha ne desin
Transferi okana bırakıp 35 milyon bonservis 5 milyon maaşlı oynatmamak için can atacağı oyuncular alalım yani.

Transferi okana bırakıp 35 milyon bonservis 5 milyon maaşlı oynatmamak için can atacağı oyuncular alalım yani.

Yönetim olarak sen denetimini yapar bunu alamayız dersin zaten. Ama hocanın inatla istemiyorum dediği oyuncuyu takımda tutmanın hiçbir manası yok.

Ben anlamadım ki kardeşim okan bize ali koçla savaşıyorum birlik olalım diyo ama bebek otelde karşılaşınca ayağa kalkıp ceketini ilikleyip el sıkışıp selamlaşıyo

Kayayla yakup için hainlerrrrrrr,kadromu sızdırdılarrrrrrr yetişin komşular çekip röportaj verdiriyo

???????

Bu arada transfer nöbetindeyiz ama hocayla daha yeni sözleşme imzalanmadı?

Valla bu İcardi muhabbetinden başlayıp saçma bir yere varabilir bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt