Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.183
- 21.095
- 1.848
Sallai kalsın, Singo gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç oyuncular bizi tercih etmiyorlar mı?Yoksa Biz o genç oyunculara doğru yaklaşabiliyormuyuz? Kar gütmeyen 1 i 10 yapan kimseleri devreye sokmadan, işimize lazım olanları almak adına.Aslında mesele bu. Bizim bir genç oyuncu alma politikamız varmı herşeyden önce??Genç oyuncular Türkiye'yi tercih etmiyorlar. Herhangi bir avantajımız yok. Bu kuralın değişmesi lazım.
Sallai kalsın, Singo gitsin
Onun için öncelikle Icardimania ansiklopedisinin kapağını kapatmak gerekmiyor muVedat Muriqi geldi mi?
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Villareal birakmamis belli
parayi 10 numaraya ve 6/8 numaraya gömmek lazim bu sezon
geri kalan diger pozisyonlar icin nerede beles oraya yerles
Çalıştıkları kanaldan akredite yapılmış olabilir. Net bilgimiz olmadığı için bence hemen eleştirmeyelim.Jacobs'a soru soran ikiliyi daha 1 ay önce ifşalamadık mı yönetimin hocanın samimiyetine nasıl inansın taraftar.
Fb de oynayan topçu fetişi basladı bu sene. Hayırlısı bakalım genelde onlar toplardı bizim eskileriOnun için öncelikle Icardimania ansiklopedisinin kapağını kapatmak gerekmiyor mu)))
iyi bir teklif gelmedigi sürece ikisi de kalsin.
artik sag bek aramaktan biktim yildim.
Aslında şöyle bir durum var Sevgili Ali; Vedat ile anlaşıldı tesislere geldi herşey bitti.Lakin üstüne Kuma Falcao gelince oda tırın tırın rakip tesislerine ışınlanmak zorunda kaldı.Bunu defalarca belirttiler. Her konuda anlaşılmış halbuki. Aslında yarım kalan sevda da diyebiliriz.Başka bir perspektiften .Ama senin dediğin gibi oynadımı oynadı.Buda bir gerçek.Fb de oynayan topçu fetişi basladı bu sene. Hayırlısı bakalım genelde onlar toplardı bizim eskileri
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Aslında T.Direktörün mevki söylemesi en tabii hakkı ama direk isim vermesi ,direk isim için çalışması çok doğru mu acaba??? Asıl tartışmamız gereken konu bu.Mümkünse Okan Hoca sadece iletişim de kalsın,transfer yapmasın. Gueye de takımında kalsın.
Basarılıda olabilir bilemiyorum dostum. Okan hoca press futboluna taktı kafayı hava hakimiyetide var. Zor karar ama dediğin doğru ustadım önce Icardi defteri kapanmalıAslında şöyle bir durum var Sevgili Ali; Vedat ile anlaşıldı tesislere geldi herşey bitti.Lakin üstüne Kuma Falcao gelince oda tırın tırın rakip tesislerine ışınmak zorunda kaldı.Bunu defalarca belirttiler. Her konuda anlaşılmış halbuki. Aslında yarım kalan sevda da diyebiliriz.Başka bir perspektiften .Ama senin dediğin gibi oynadımı oynadı.Buda bir gerçek.
Sallai gidecekSallai kalsın, Singo gitsin