Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basarılıda olabilir bilemiyorum dostum. Okan hoca press futboluna taktı kafayı hava hakimiyetide var. Zor karar ama dediğin doğru ustadım önce Icardi defteri kapanmalı

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Zaten yedek santrfor olarak geleceğini biliyor/biliyoruz.Lakin bugüne kadar hiçbir kötü birşeyini duymadık.Görevini yapacaktır layıkıyla.Bana göre iyi de olur gibi. Ama önceki yoğun muhasebeli defteri kapatmadan bu işler nasıl olur onu düşünüyorum açıkçası.Ülke 2 ye ayrılmış durumda gitsinmi kalsınmı adına.Bakalım nasıl olacak.Ama şunu söyleyim : Eğer icardi ile anlaşılacaksa sağlam bir kontrat şart.En azından surat asmayacak şekilde.Nihayetinde 2.santrfor .Bunun bir altını çizelim.

Aslında şöyle bir durum var Sevgili Ali; Vedat ile anlaşıldı tesislere geldi herşey bitti.Lakin üstüne Kuma Falcao gelince oda tırın tırın rakip tesislerine ışınlanmak zorunda kaldı.Bunu defalarca belirttiler. Her konuda anlaşılmış halbuki. Aslında yarım kalan sevda da diyebiliriz.Başka bir perspektiften .Ama senin dediğin gibi oynadımı oynadı.Buda bir gerçek.
Öyle bir şey olmadı vedatı biz alacaktık siyaset araya girip fbye yolladı.

Falcao da transferin son gününde bize girdi, falcao geliyor diye vedat iptal olmadı yani

Öyle bir şey olmadı vedatı biz alacaktık siyaset araya girip fbye yolladı.

Falcao da transferin son gününde bize girdi, falcao geliyor diye vedat iptal olmadı yani
Ozaman bu şekilde haberler çıkmıştı.Net olarak hatırlıyorum Sevgili Cafer. Hatta tesislerde anlaşma yapıldı diye belirtmişlerdi.Her yerde vedat Muriqi sadece GS'yi istiyor diye yazıyordu o günlere dair.Sonuçta öyle yada böyle olmadı ve bizde oynamadı.Tek gerçek bu aslında.Oynasaydı nasıl olurdu onuda yaşamadan bilemeyiz.

Ozaman bu şekilde haberler çıkmıştı.Net olarak hatırlıyorum Sevgili Cafer. Hatta tesislerde anlaşma yapıldı diye belirtmişlerdi.Her yerde vedat Muriqi sadece GS'yi istiyor diye yazıyordu o günlere dair.
Bizi istiyordu zaten anlaşma da olmuştu spor bakanı ve tayyibin kardeşi araya girip fbye göndermişti.

Falcao ile alakasızdı yani onu söylemek istedim

Sallai kesinlikle iyi bir sag bek degil ..Boey ve Singoya gore daha formda olmasi bu hususu degistirmez..
Hucumda hic kanat oyuncusu katki veremiyor Jakobs gibi birsey savunmada da bazen cok dengesiz davraniyor kartlik hareketi fazla..
Saglikli bir Singo izleyebilsek net olarak Sallaiden cok katki saglar ama o herif de 2 deparda baldirini tutuyor..

20 civari bir teklif varsa bence gonderilmeli

Şu evlatlara bakın şu evlatlara

Bunlari görünce hulusi kentmene dönüyorum

1000073522.webp

Fırsat gelmişken sallai'yi yüksek fiyata satmak lazım bir daha çıkmaz bu fırsat.

Sallai kesinlikle iyi bir sag bek degil ..Boey ve Singoya gore daha formda olmasi bu hususu degistirmez..
Hucumda hic kanat oyuncusu katki veremiyor Jakobs gibi birsey savunmada da bazen cok dengesiz davraniyor kartlik hareketi fazla..
Saglikli bir Singo izleyebilsek net olarak Sallaiden cok katki saglar ama o herif de 2 deparda baldirini tutuyor..

20 civari bir teklif varsa bence gonderilmeli
Hocam birşey sorabilirmiyim , o senin ofans isteğini sol yada sağ kanatların yapmakla yükümlü değil mi? Sen sağbekten bunu nasıl isteyebilirsin.Sağ bekin önceliği savunma yapmak değilmi? Her ikisini 4x4 lük yapan bulursak eyvallah.Ama ne zaman ofansif sağ bek aldık resmen patladık. Sağ bek sağ beklik yapmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt