- 21 Ocak 2010
- 72.785
- 51.220
- 5.003
icardi 7.5 istiyordur
asla verilmemeli
asla verilmemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yazık o paralara çöpe atmak gibi.Azizim 6 teklif ederiz at fava
Azizim beyaz atlete geçmişsin havalar sıcakladı tabi![]()
Ahmedim bizim de Julian Brandt ile alakalı merak ettiğimiz tek şey buydu, dimi @Onur BakırAzizim ben sadece pembe götü olduğunu biliyorum çok detaylı incelemem olmadı
O kim yauv elkoparan değil miydi bu
Teklif çok ya 4.5 milyonun üstüne çıkmamız lazımMauro Icardi'nin menajeri Galatasaray'ın teklifini reddetti ve anlaşma sağlanamadı. (Murat Özbostan)
Teklif: 5.5 M€
haluk yürekliden feci şekilde rahatsızım
Birde reddetmis salın küçük enisteyiMauro Icardi'nin menajeri Galatasaray'ın teklifini reddetti ve anlaşma sağlanamadı. (Murat Özbostan)
Teklif: 5.5 M€
Artırıyorum Icardiye maaş önermek bile fazla. İlla vefa göstermek istiyorlarsa 5m euro bağışlayalım kendisine ama 10+4'de yer kaplamasın.Icardiye 3,5 milyon önermek bile cok fazla. Bence 3 den fazla alan kisi garanti ilk 11 oyuncumuz olmali.
Köln Mala icin bonuslar ile 50 milyon beklentisi varmis. Mainz Sano icin 50 milyon hedefliyormus.
Biz cidden büyük liglerde, iyi sezon gecirmis oyuncu almakta acayip zorlaniriz. Herkes hayvan gibi fiyat cekiyor.