Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haluk yürekliden feci şekilde rahatsızım
29316-1.webp

Hmm ondan sonra tuhaf tuhaf hakemler veriyorsunuz.

Bir de su yabanci kurali var bizden pas

sınır 12+2 çekilecek büyük ihtimal ama bundam bağımsız can uzun alınmalı ileride çok ah vah ederiz. çocuk 9-10 oynuyor tam ihtiyacımız osimhen yunus süresi çok olan oyuncular değil afrika kupası, sakatlığı filan orada hem 10 hem 9 oynayan biri lazım bir de yerli. Hoca bunun teşhisini kaç yıldır koyuyor ama bir becerip alamadık makatze, dybala, grizman şuan aklıma gelenler.

icardi konusunda bizimkiler oyun oynuyor kalmasını istemiyor. dursunu sevmem ama snejder sürecinden ders almış. hocanın son açıklamasıda öyle oldu sınır var olmasa kalırdın tüh be gibi. burda biz daha realistiz ama icardi konusunda taraftar arkasında genelde performansından ziyade.

camavinga filan boş iş fbli köpeğin algısı ondan çıkmış zaten. şu udineseli adam atta iyi tercih olur o çünkü zaniola işi var çok para vermezsin üste.

1.Osimhen 2.Bertuğ 3.Genç potansiyelli yerli yada yabancı biri bu forvet rotasyonu yeterli olur

Evet gelinen noktada bizim yönetim politik bir şekilde İcardi'yi gönderdik değil, anlaşamadık yeni sözleşme için ve karşılıklı iyi niyetle ayrıldık demeye getirmeye çalışıyor zannedersem.

Dönen haberler bence yönetimin sunduğu tekliften daha iyisini söylüyordur. Benim düşüncem yönetim 1+1 yıl sözleşme, 3 milyon euro maaş + gol/asist vb bonuslarla 5'e tamamlamaca + oynama garantisi yok yedek forvetlik teklif etti. (yani tabii yedek forvetsin denmemiştir ama anlaşılıyor durum işte)

Tahminim İcardi'nin menajeri de 2+1 5 milyon garanti maaş, bonuslarla +2 milyon diyordur.

Yönetim de İcardi'nin menajeri de aslında anlaşamayacaklarının farkında ama sanki mecburen görüşüyorlar gibi -bence-. Bakalım iş nereye varacak.

Köln Mala icin bonuslar ile 50 milyon beklentisi varmis. Mainz Sano icin 50 milyon hedefliyormus.

Biz cidden büyük liglerde, iyi sezon gecirmis oyuncu almakta acayip zorlaniriz. Herkes hayvan gibi fiyat cekiyor.

Köln Mala icin bonuslar ile 50 milyon beklentisi varmis. Mainz Sano icin 50 milyon hedefliyormus.

Biz cidden büyük liglerde, iyi sezon gecirmis oyuncu almakta acayip zorlaniriz. Herkes hayvan gibi fiyat cekiyor.

sallaiyi jakobsu 10a barışı 25e satalım :))))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt