Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece bonservis ile bitmiyor. Bunun maas kismi da var. Ona gore kadro yapin. Sizin 2'ye oynar dediginiz adami 5'e ancak ikna edebiliyor bunlar.
bonservisten daha çok zarar veriyor o durum. çünkü abartı yüksek maaşla biri geldiğinde diğerlerini de o seviyeye çekmek zorunda kalıyorsun.
hele de o oyuncu elit seviye bir adam değilse ötekiler onu kendine denk görüp aynı parayı istiyorlar.
osimhen için kimse bunu diyemiyor mesela ama singo'ya 5 verince denge falan kalmıyor.

şahtar'dan ayrılan eleman çok iyiydi
lang'ın bize dün verdiğini istikrarlı verebilecek bir adam
fulham'a giden eleman

Besiktas macinda sov yapmamis miydi bu cocuk
Başka maçlarda da izledim. Çok hareketli, prese uygun, bağlantı oyununu yapabilen bir oyuncuydu ama son vuruşları, tercihleri vb. kötüydü lakin daha 20 yaşında. Shaktar zaten 17 milyon verip almış gözüküyor o yüzden 25-30 civarı isterler herhalde. Bu bonservisi de bizim vereceğimizi sanmıyorum.

Okan Burukla kadro planlaması;

İcardi kalsın Torreira kalsın Günay kalsın Sallai kalsın O kalsın Bu kalsın
Sane gitsin

Sezon içinde herhangibi bir deplasmanda 4 yedikden sonra "bu takımda doymuşluk var rehavet var oyuncularımı konsantre edemiyorum ders aldık bu maçdan"

Sara, Sallai, Singo en az 60 70 milyon girdi gelmeli artık kulübe Avrupa'da başarı var ligde var bi zahmet oyuncu satın artık biraz

Elias Jelert geri geliyor demek ha.

umutluyum
images

elinde birasıyla kutlamalara katılacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt