Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai iyi adam ama 15e bırakırım yaş 29 daha ne yapayım onuSallai valla beleşe gitse de olur benim için ,Singo'nun önü açılmalı.Monacoda 2 senesini yediler 1 sene de biz yedik 26 yaşına geldi herif artık Torino'dan beri bek olacak bekliyoruz hala
Abi bonservisler icin bütce ne kadar olur bu dönem senceEkonomik güç çoktan hiç edildi.
Osimhen piyangosu ile tutan Uğurcan’ı saymazsak onun dışında fahiş bedeller ödenerek alınan adamların alayında soru işaretleri var hiçbiri ana planda güvenilen oyuncu olamadı, 2.5a alınan Lemina ile Sane dışında ki Sane de istikrarsız bir sezon geçirdi.
gsde bile en iyi bekler içinde ilk 2ye giremezSingo kafa kırık ama sagbekte en iyisi o ligde
Hadi ama sendegsde bile en iyi bekler içinde ilk 2ye giremez
ne potansiyeli yaw 26 yaşına gelmiş, savunmasının da iyi olduğunu düşünmüyorum fiziği ve atletizmi aşırı iyi sadeceHadi ama sende
Ben beğeniyorum muyum sanıyorsun o sacmalamalarini
Ama potansiyelli ve fizigi acayip adamin
Kendi izlediklerimiz dışında dunyada oyuncu yok gibi davranıyoruz gedson gelmemiş farzedelim istemezdikJohn Duranmış Szymanskiymiş falan bırak formasını giymiş karıköy'den su içmiş adamı bile almayın bu kulübe. Bu loserlık bulaştırılır mı ulan şu yüce kulube?
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
o ayakla mümkün değil reisSingoyu ben olsam Gedson tarzı box to box kullanırım 1-2 maç sonradan denemiştik iş yapmıştı.Sağ bek için de stoper için de asla o paraları edecek bir adam değil.
Satışlara bağlı da 150 falan harcanır döviz dalgası falan olmazsa.Abi bonservisler icin bütce ne kadar olur bu dönem sence