Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunderland’in 30 verip aldığı, oynattığı adamı kaça alacakmışız

ben bir Avusturyalı'nın hele Baumgartner gibi birinin Türkiye'ye gelmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.

simeone bernardoyu oynatabileceğin hiçbir yer yok bize sal lütfen cnm

valla her sene aynı senaryolar yaşanıyor, bizim yönetim akıllanmıyor da sizde de aynı durum var

bernardo neymiş bitikmiş (vay anasını be juventus a. madrid falan kimse bunu bilmiyor bir tek sen süper zeka olarak biliyorsun)
fabrian ruiz istemiyoruz (ispanyollar burada tutmuyor falan)

neymiş camavinga gelecekmiş, ya 23 yaşında real madrid topçusu buraya geliyorsa o herif maldır, gerizekalıdır ve muhtemelen top oynamadan mis gibi 4 sene yıllık 10 milyon euromu alırım giderim derdindedir.

valla her sene aynı senaryolar yaşanıyor, bizim yönetim akıllanmıyor da sizde de aynı durum var

bernardo neymiş bitikmiş (vay anasını be juventus a. madrid falan kimse bunu bilmiyor bir tek sen süper zeka olarak biliyorsun)
fabrian ruiz istemiyoruz (ispanyollar burada tutmuyor falan)

neymiş camavinga gelecekmiş, ya 23 yaşında real madrid topçusu buraya geliyorsa o herif maldır, gerizekalıdır ve muhtemelen top oynamadan mis gibi 4 sene yıllık 10 milyon euromu alırım giderim derdindedir.
ya biri bi götten sıkıyor guardiola bitmiş adamları salıyor diye herkes peşinden gidiyor

ilkay 35 de bruyne 34te ayrıldı mesela ondan olabilir mi adamların düşüşleri

ilkayı 33te de saldı barcelonaya gitti hayvan gibi top oynadı adam orda

ya biri bi götten sıkıyor guardiola bitmiş adamları salıyor diye herkes peşinden gidiyor

ilkay 35 de bruyne 34te ayrıldı mesela ondan olabilir mi adamların düşüşleri

ilkayı 33te de saldı mesela barcelonaya gitti hayvan gibi top oynadı adam orda

ya zaten biz 26-30 yaş aralığında kariyerinde büyük gelecek vaad etmiş, iyi takımlar da iyi işler de yapmış ama performansı düşüşe geçmiş, ya da büyük hedeflerle alınmış bir şekilde tutunamamış, günün sonunda önemli diyebileceğimiz oyuncular alabiliriz (Torreira, Sanchez, İcardi, Lang vs)

ya da 31-32 yaşını geçtikten sonra artık eski gücünde olmayan ama sende katkı vermesini umduğun oyuncular alabiliriz (Lemina, Mertens, İlkay vs)

Bu her zaman böyle oldu böyle olmaya da devam eder.

Ha Singo iyi oyuncu kötü oyuncu noktasında değilim, Singo bence gerçekten iyi bir sağ bek ama o kadar, stoper falan asla değil. Ama Singo gibi 25-26 yaşlarında ve gerçekten de Monaco'dan sonra atıyorum PL'de bi Aston Villa yapma ihtimali olan oyuncuyu almak istediğinde de -yönetimin de beceriksizliği var elbette- overpay yapıyorsun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt