Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.328
- 18.487
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öneri alalım Batikan beyİyi bir #10 alalım derim
!!!Yok mu bir Diarra? Rakiplere versin Y ra!
50Sunderland’in 30 verip aldığı, oynattığı adamı kaça alacakmışız
Ginay amerika tayfanin donemi bittibernardo imzaladıktan sonra ilkayı gönderelim
Renkdas Turkiyeye degil zaten Galatasaraya Sampiyonlar ligine geliyorlar.Oncelikli tercihleri mutlaka degilizdir ama imkansiz isim degil bence.ben bir Avusturyalı'nın hele Baumgartner gibi birinin Türkiye'ye gelmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.
Renkdas Turkiyeye degil zaten Galatasaraya Sampiyonlar ligine geliyorlar.Oncelikli tercihleri mutlaka degilizdir ama imkansiz isim degil bence.
ya biri bi götten sıkıyor guardiola bitmiş adamları salıyor diye herkes peşinden gidiyorvalla her sene aynı senaryolar yaşanıyor, bizim yönetim akıllanmıyor da sizde de aynı durum var
bernardo neymiş bitikmiş (vay anasını be juventus a. madrid falan kimse bunu bilmiyor bir tek sen süper zeka olarak biliyorsun)
fabrian ruiz istemiyoruz (ispanyollar burada tutmuyor falan)
neymiş camavinga gelecekmiş, ya 23 yaşında real madrid topçusu buraya geliyorsa o herif maldır, gerizekalıdır ve muhtemelen top oynamadan mis gibi 4 sene yıllık 10 milyon euromu alırım giderim derdindedir.
Ben futbol işinden anlamam hocamÖneri alalım Batikan bey
ya biri bi götten sıkıyor guardiola bitmiş adamları salıyor diye herkes peşinden gidiyor
ilkay 35 de bruyne 34te ayrıldı mesela ondan olabilir mi adamların düşüşleri
ilkayı 33te de saldı mesela barcelonaya gitti hayvan gibi top oynadı adam orda
Zaniolo'nun kampa gelmeden transfer olması müspet bir gelişme.