Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.944
- 59.483
- 3.423
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum o maliyetlerde bize göre değil gibi geliyor. Bruno Fernandes isterizNeden Emrah başgan
Öyle tabi de bize şuan 10 numarada ihtiyaç olan isim topu doğru kullanacak , pozisyon bilgisi olan ve yaratıcı bir isim. Mertens’de skorerlik dışında bu da vardı. Bernardo’da da var.Mertens daha skorer topçu ama.
Aynen öyle.. millet ne kadar çabuk unutuyor ya, yok 3 sene estirmişmiş yok yeni mertensi bulmak zorundaymışız falan.. yaw geçen sezon ocak transfer döneminde lemina’yı alıp, sara’yı 10 numaraya çekip, mertensi yedek bırakarak şampiyonluğu aldık. Mertens 10 numarada devam etseydi fb güle oynaya şampiyon olacaktı.Mertens bizde ciddi anlamda 1 sene top seviye oynadı.
İlk sezonunda kimse beğenmiyor herkes gitsin diyordu, ikinci sezonun ilk devresinde rotasyon rolündeydi.
İkinci sezonun ikinci devresinden üçüncü sezonun ilk devre sonuna kadar şiir gibiydi, sonrasında ağrılar vs derken süreleri ciddi azaldı.
Ha top seviye oynamadığında da bağlantıyı çok iyi yapıyordu ama bu görülmüyordu ama 3 sene estirdiği falan yok.
Siz hâlâ GS nin büyüklüğünü kavrayamamışsınız. Kimi istersek parasını basar alırız. Sen rahat olsana yaa. Kulübün başında şundan var.
Siz hâlâ GS nin büyüklüğünü kavrayamamışsınız. Kimi istersek parasını basar alırız. Sen rahat olsana yaa. Kulübün başında şundan var.
Yav bir oyuncuya o paranın verilmesi onun değerini göstermez niye bu kadar ısrar ediyorsun normalleşme konusunda, cidden anlamıyorum.Gecen konusmustuk, demek istedigim artik 20 milyon eurolar bence cok para degil @Keramettin TANRIVERDİ
Biz simdi Venezia'dan bir oyuncuya 23 milyon euro versek yapilacak elestirileri tahmin edebiliyorum. Sirf Serie B'de oynadiklari icin.
Mesela Atta var Udinese'deki cocuk, 30 istemeleri normal su rakamlari gorunce.
Sporting CP almis, 20+3 milyon euro bonservis bedeli.
GS'nin store ve tribün gelirleri düştüğü ilk anda bu çarkın dönmeyeceği oldukça açıkYav bir oyuncuya o paranın verilmesi onun değerini göstermez niye bu kadar ısrar ediyorsun normalleşme konusunda, cidden anlamıyorum.
Sportingin böyle bir geliri yok, oyuncu sattıkları için alabiliyorlar ve bu adam o ligin en çok öne çıkanı ki zamanında Gyökeres de böyle alındı, oyuncuda potansiyel görürsün verirsin ama böyle bir örnekle gidip Serie Bden Championshipten adamlara bu paraları vermek normal diyemeyiz ki biz de Sara’ya verdik.
Birşeyin normalleşmesi için öyle bir para büyüklüğü oluşması gerekir, yayın gelirleri tüm dünyada düşüyor, ŞL gelirinde de anormal artış yok niye 20-30 vermek normal olsun bu şartlarda, oyuncu satan veya sahipli kulüpler veriyor bu paralatı ve gidip de sıradan topçulara vermiyorlar.
Ben mesela Atta’ya 30 verilmesini normal görmüyorum, tanımıyorum da adamı ki Singo’yu da görmüyordum onu da tanımıyordum. İkisi de büyük takım baskısı görmemiş adamlar, tutarsa önemli katkı verir tutmazsa kimseye hesabını veremezsin.
Biz bu paraları veriyorsak o oyuncu büyük fark yaratmalı, sen oyuncu satarak gelir üretmiyorsun, sadece harcıyorsun, ortada öyle sonsuz bir gelir de yok yani, bu bedelleri ancak emin olduğun adamlara verebilirsin.
2 tane daha karavana böyle transfer yaparsan eldekiler de yaşlandığı için yarın ortada kalırsın.
Iyi de genc oyuncusunu kimse ucuza vermiyor ki? Hele bu konustugumuz ulkelerdeki genc oyuncu biraz aradan sivrilince otomatikmen 20+ bandina cikiyorlar, daha dogrusu istenilen paralar bu seviyelerde oluyor. Veren var onu ornek olarak gostermek istedim Doumbia konusunda. Bende tanimam etmem ama dedigin gibi bizde Sara'ya mesela verdik 20+.Yav bir oyuncuya o paranın verilmesi onun değerini göstermez niye bu kadar ısrar ediyorsun normalleşme konusunda, cidden anlamıyorum.
Sportingin böyle bir geliri yok, oyuncu sattıkları için alabiliyorlar ve bu adam o ligin en çok öne çıkanı ki zamanında Gyökeres de böyle alındı, oyuncuda potansiyel görürsün verirsin ama böyle bir örnekle gidip Serie Bden Championshipten adamlara bu paraları vermek normal diyemeyiz ki biz de Sara’ya verdik.
Birşeyin normalleşmesi için öyle bir para büyüklüğü oluşması gerekir, yayın gelirleri tüm dünyada düşüyor, ŞL gelirinde de anormal artış yok niye 20-30 vermek normal olsun bu şartlarda, oyuncu satan veya sahipli kulüpler veriyor bu paralatı ve gidip de sıradan topçulara vermiyorlar.
Ben mesela Atta’ya 30 verilmesini normal görmüyorum, tanımıyorum da adamı ki Singo’yu da görmüyordum onu da tanımıyordum. İkisi de büyük takım baskısı görmemiş adamlar, tutarsa önemli katkı verir tutmazsa kimseye hesabını veremezsin.
Biz bu paraları veriyorsak o oyuncu büyük fark yaratmalı, sen oyuncu satarak gelir üretmiyorsun, sadece harcıyorsun, ortada öyle sonsuz bir gelir de yok yani, bu bedelleri ancak emin olduğun adamlara verebilirsin.
2 tane daha karavana böyle transfer yaparsan eldekiler de yaşlandığı için yarın ortada kalırsın.
442 bizde olmaz zaten oyle bir salaklik yapmazlar, Osimhen etrafinda kurulmali takim.Ez kaza bernardo-muriqi alsak direkt çorbaya doner takım, sane falan da var nasıl 442 oynayacaksin yani hatta bunlar 442ye göre kurgu yapabilecek mi o da muallak