Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
yani bernardoyu alıp sağ içte topla buluşturup adamdan singo ile pas alışverişi yapmasını beklersek tabi ki verim alamayız o ayrı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 yaşında Mertens’in 3 sene estirdiği pozisyonda Bernardo Silva normal şartlarda sadece oyun bilgisi ve teknikle bile 4 sene estirir bence.
Toreyra mi
takımı da oynatan bi herif zaten elmander gibimuric her maça yedek başlasa bile minimum 15 tane atar burada
üstelik oyunu da hiç aksatmaz icardi gibi
Evet forvet karakterli bir adam değil ama bir oyun sistemi oluşturmak istiyorsak bernardo gibi bir adam gerekir. Adam hiç top kaybı yapmıyor, hiç yorulmuyor, hep doğru pozisyon alıyor, hep doğru kararı veriyor, tempoyu ayarlıyor. Kağıt üstünde kusursuz bir herif ama 3 senede 50m maaş çok uçuk geliyor yine deMertens ile Bernardo kiyaslamasini dogru bulmuyorum.
Bernardo hic bir zaman golcu/skorer oyuncu degildi, daha cok kanat oyuncu rolunden sonra yasi ilerledikce sag ic orta saha oyuncusuna donustu.
Mertens ise kanat forvetten forvete, sonra bize gelince forvet arkasi oynamaya basladi. Ayrica cok skorer oyuncuydu, daha cok gole yakin bir isimdi.
hayır dostum 3 tane 6 no ile oynamalıyız :'(((((((((((((((Muric gelirse evimizdeki çoğu maça 4-4-2 başlarız gibi
Ben para islerine girmemeye calisiyorum, eskiden cok hesap yapardim ama biraktim bu isleri. Ben taraftar olarak en iyi oyunculari isterim tuttugum takiminda artik maliye bakani mi ilgilenir D. Ozbek mi bakar ekonomiye benim sorumlulugum degil. Gidip taraftari dinleyecek degiller zaten su pahali su daha ucuzdur deyince.Evet forvet karakterli bir adam değil ama bir oyun sistemi oluşturmak istiyorsak bernardo gibi bir adam gerekir. Adam hiç top kaybı yapmıyor, hiç yorulmuyor, hep doğru pozisyon alıyor, hep doğru kararı veriyor, tempoyu ayarlıyor. Kağıt üstünde kusursuz bir herif ama 3 senede 50m maaş çok uçuk geliyor yine de
Bernardo'ya hiç olumlu değilim maalesef