Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani bernardoyu alıp sağ içte topla buluşturup adamdan singo ile pas alışverişi yapmasını beklersek tabi ki verim alamayız o ayrı

Mertens ile Bernardo kiyaslamasini dogru bulmuyorum.

Bernardo hic bir zaman golcu/skorer oyuncu degildi, daha cok kanat oyuncu rolunden sonra yasi ilerledikce sag ic orta saha oyuncusuna donustu.

Mertens ise kanat forvetten forvete, sonra bize gelince forvet arkasi oynamaya basladi. Ayrica cok skorer oyuncuydu, daha cok gole yakin bir isimdi.

Mertens ile Bernardo kiyaslamasini dogru bulmuyorum.

Bernardo hic bir zaman golcu/skorer oyuncu degildi, daha cok kanat oyuncu rolunden sonra yasi ilerledikce sag ic orta saha oyuncusuna donustu.

Mertens ise kanat forvetten forvete, sonra bize gelince forvet arkasi oynamaya basladi. Ayrica cok skorer oyuncuydu, daha cok gole yakin bir isimdi.
Evet forvet karakterli bir adam değil ama bir oyun sistemi oluşturmak istiyorsak bernardo gibi bir adam gerekir. Adam hiç top kaybı yapmıyor, hiç yorulmuyor, hep doğru pozisyon alıyor, hep doğru kararı veriyor, tempoyu ayarlıyor. Kağıt üstünde kusursuz bir herif ama 3 senede 50m maaş çok uçuk geliyor yine de

vedat muriqi var bir hayalimiz

Bernarjjj Silva transferi Lookman vibe'ı veriyor. Portekiz ve İspanya da yakın ülkeler ve kültürler. %90 oraya gidecektir

Evet forvet karakterli bir adam değil ama bir oyun sistemi oluşturmak istiyorsak bernardo gibi bir adam gerekir. Adam hiç top kaybı yapmıyor, hiç yorulmuyor, hep doğru pozisyon alıyor, hep doğru kararı veriyor, tempoyu ayarlıyor. Kağıt üstünde kusursuz bir herif ama 3 senede 50m maaş çok uçuk geliyor yine de
Ben para islerine girmemeye calisiyorum, eskiden cok hesap yapardim ama biraktim bu isleri. Ben taraftar olarak en iyi oyunculari isterim tuttugum takiminda artik maliye bakani mi ilgilenir D. Ozbek mi bakar ekonomiye benim sorumlulugum degil. Gidip taraftari dinleyecek degiller zaten su pahali su daha ucuzdur deyince.

Bernardo'ya gelince, evet oyun stili topu tutan, tempoyu belirleyen, pas oyunu saglayan, arkadaslaslari ile oyun setini yerlestirebilen birisi ama bizim takim hic buna uygun oyunculardan da kurulmuyor. Bizim bekler bu pas oyununa uygun degil, Bernardo'nun yaninda topla gidemeyen Torreira ve stoper gibi bekleyen Lemina olursa Bernardo suanki Ilkay'dan +20% daha fazla katki verir o kadar. Biraz endisem var bu konuda. Yaninda topu alinca mesafe kateden, set oyununda al ver yapan, aralara kacip topu saklayan oyuncular olursa Bernardo cok daha faydali olur.

Kisaca hem daha tempolu hem daha teknik oyunculardan bir takim olusturmayiz bana kalirsa.

Günay
Kaan - Arda - Van Djk - Eren
Ugarte - Manzambi
Yusuf Sarı - B. Silva - Kutucu
Osimhen

Ok muyuz?

Mertens bizde ciddi anlamda 1 sene top seviye oynadı.

İlk sezonunda kimse beğenmiyor herkes gitsin diyordu, ikinci sezonun ilk devresinde rotasyon rolündeydi.

İkinci sezonun ikinci devresinden üçüncü sezonun ilk devre sonuna kadar şiir gibiydi, sonrasında ağrılar vs derken süreleri ciddi azaldı.

Ha top seviye oynamadığında da bağlantıyı çok iyi yapıyordu ama bu görülmüyordu ama 3 sene estirdiği falan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt