- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.325
- 5.998
bak şimdi kadroya bak
singo vvd apo ferdi
thuram hakan
barış bruno kenan
osimhen
muazzam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak şimdi kadroya bak
singo vvd apo ferdi
thuram hakan
barış bruno kenan
osimhen
Çok acil yeni kural gelmeli, sakatlanan oyuncu minimum 3 dakika kenarda beklemelidir, dün antalya maçında ilk yarıda oynanan oyun toplam 15 dk bile değil, ayrıca kale vuruşlarına, out ve taç saniye kuralı gelmeli
Gerçekten sakatlanan adam ya çıkıyor yada zaten en az 3,5 dakika kenarda tedavi görüyor, hiç sıkıntı olmazBu da haksizlik olur ciddi sakatlanan adamlar oluyor..Hakemler biraz adam olsa hic boyle dertler yok kafaya hamle olmadikca oyunu durdurmayacaksin bu kadar basit..Dun adam kenara geldi oyuna girdi 30 sn sonra yine yatti..Sunlara musaade edildigi surece hep suistimal olacak
Hatip rezalet bi adamdı bu sene tek yetkili kavuk olacakmış. Et mi balık mı anlayacağız sonunda dostum.Sanchezin kendide doğruladı bana kendi vatandaşmı olan stoper sordular bildiğimi söyledim diye sanchez istemedi aslında.Bizimkiler yine stoper bulamadı en son bunu çaktılar.Herifin geldiği takımın sosyal medya hesabı altında buna kim bu kadar para veriyor diye dalga geçiyorlardı kendi taraftarı.Kızılacak kişiler belli.Bizi geriye götürenler belli.Hatta ''gerçek cuestayı göreceksiniz'' diyen hatipoğluydu.
Takım toplu/topsuz çok hareketsiz