Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson PL de yapamazsa ortada kalir bize gelir cok da iyi olur
Atletico isi olmaz artik

Yerli takviyesi ve forvet rotasyonu için Bertuğ Yıldırım veya Deniz Gül'de olmazsa olmaz transferlerden.
Tabi Porto'dan makul fiyatlara topçu almak imkansıza yakın. Başakşehir ile bir şekilde anlaşılır gibi.

Çok acil yeni kural gelmeli, sakatlanan oyuncu minimum 3 dakika kenarda beklemelidir, dün antalya maçında ilk yarıda oynanan oyun toplam 15 dk bile değil, ayrıca kale vuruşlarına, out ve taç saniye kuralı gelmeli

Bu da haksizlik olur ciddi sakatlanan adamlar oluyor..Hakemler biraz adam olsa hic boyle dertler yok kafaya hamle olmadikca oyunu durdurmayacaksin bu kadar basit..Dun adam kenara geldi oyuna girdi 30 sn sonra yine yatti..Sunlara musaade edildigi surece hep suistimal olacak

Bu da haksizlik olur ciddi sakatlanan adamlar oluyor..Hakemler biraz adam olsa hic boyle dertler yok kafaya hamle olmadikca oyunu durdurmayacaksin bu kadar basit..Dun adam kenara geldi oyuna girdi 30 sn sonra yine yatti..Sunlara musaade edildigi surece hep suistimal olacak
Gerçekten sakatlanan adam ya çıkıyor yada zaten en az 3,5 dakika kenarda tedavi görüyor, hiç sıkıntı olmaz

West Hamdan bek oyuncuları için acele edilmeli, Wan Bissaka ve Malik Diouf

Sanchezin kendide doğruladı bana kendi vatandaşmı olan stoper sordular bildiğimi söyledim diye sanchez istemedi aslında.Bizimkiler yine stoper bulamadı en son bunu çaktılar.Herifin geldiği takımın sosyal medya hesabı altında buna kim bu kadar para veriyor diye dalga geçiyorlardı kendi taraftarı.Kızılacak kişiler belli.Bizi geriye götürenler belli.Hatta ''gerçek cuestayı göreceksiniz'' diyen hatipoğluydu.
Hatip rezalet bi adamdı bu sene tek yetkili kavuk olacakmış. Et mi balık mı anlayacağız sonunda dostum.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

ifb şampiyon olsa dua lipayi getirirdi. 25 Kerem salagina verdiler bı 25 de buna verirlerdi.

Shaktardan santana,eguinaldo,tobias paketi yapabilsek güzel olurdu. sağ bek tobias yeni mariano olabilir.

1000046546.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt