Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 kişi ebemize atladıklarini hafizandan ne çabuk sildin lan şansa ve uğurcan ile geçtik o turu.

He işte kendi evimizde torreira sara ezdi, deplasmanda onlar,

Bizim buradaki maçta en ufak varlık gösteremedi.

İtalya’daki hiçbir büyük maçta vay be dedirtmedi

Tüm büyük maçlarda ne fizik ortaya koyabildi ne rakip orta sahayı bezdirdi

Inter maçlarında bunu daşak oğlanına çevirdiler bi kere top kapamadı

Bence aşırı abartılan bir topçu

10+4e göre transfer planlamasi ne kadar sürür acaba? Temmuzdan önce transfer beklememek lazim gibi

Lang için 25 30 arası çok. Aral'i daha ucuza alabiliriz.
Aral yerli
Batrakov u23

Şu 2 çocuğu al sonra her UCL sonrası ilk lig maçında şans ver.
Geçen sene kaç defa şahit olduk. Karşı takım it gibi press yapıp karşılık vermeyince 500 milyon euroluk takım da olsan yenemezsin.
Langın ederi maks 10-15 arası daha fazlası kumar yaşı 22-23 olsa verilirdi ama gerek yok hatta almasak bile olur elzem değil

Bu arada yönetim bence doğrusunu yapıyor

Beklentiyi düşük tutuyor

Ve bu takım geçen sene nereden baksanız 150 milyon Euro civarı harcadı sadece bonservise maaşlar ayrı

Bu kulüp her yıl böyle böyle harcayamaz harcamamalı da

He işte kendi evimizde torreira sara ezdi, deplasmanda onlar,

Bizim buradaki maçta en ufak varlık gösteremedi.

İtalya’daki hiçbir büyük maçta vay be dedirtmedi

Tüm büyük maçlara ne fizik ortaya koyabildi ne rakip orta sahayı bezdirdi

Bence aşırı abartılan bir topçu
Italya ligini seyretmiyom bazen özet bakiyom o konuda bir şey demeyecem de. Bizim iç sahada ki maçta sakatlıktan yeni çıkmış oynayacak mi , oynamayacak mı belli degil derlerken çıkmıstı 11 e fit ve hazır degildi yani muhtemelen.
Adam fizigiyle oynuyor ve ondan daha çok locatelli ilk macta pek bir sey yapamadigindan torreira sara ezmiş gibi gorunduler bizim ilk macta onlarin orta sahayı.
Yoksa torreira sara depte de varlardı niye varlık gösteremediler loca sazi eline alıp istedigini yaptigından.

Bu arada geçen seneki duyumculardan biri dünya yıldızı orta saha anlaşıldı diye yazmıştı osimheni ilken veren kişiydi sanırım paylaşılmıştı burada khepren mi acaba yav

juventus turu konuşulurken sadece deplasman maçının konuşulması çok komik ya

mazoşist misiniz lan siz

Thuramın ben 30-40 a falan geleceğine ihtimal bile vermiyorum Kenan dan sonra ellerindeki en değerli oyuncu muhtemelen 50 den aşağı çekmezler çok zor iş

Çilek baba çilek baba nerdesin

Burdayim burdayim işte burdayim

babası juve efsanesi olan ve bizim maç sonu gözyaşlarını tutamayan adamı nasıl getireceğiz yapmayın ya

Italya ligini seyretmiyom bazen özet bakiyom o konuda bir şey demeyecem de. Bizim iç sahada ki maçta sakatlıktan yeni çıkmış oynayacak mi , oynamayacak mı belli degil derlerken çıkmıstı 11 e fit ve hazır degildi yani muhtemelen.
Adam fizigiyle oynuyor ve ondan daha çok locatelli ilk macta pek bir sey yapamadigindan torreira sara ezmiş gibi gorunduler bizim ilk macta onlarin orta sahayı.
Yoksa torreira sara depte de varlardı niye varlık gösteremediler loca sazi eline alıp istedigini yaptigından.

Ha Nacim şunu belirteyim tabii ki Thuram iyi topçu hani zaten ben kötü demiyorum ama Thuram geldi dertler bitti diye bir şey yok onu demek istedim. Bu adam tam bir dinamo, torreira’nın fizikli hali. Yani kreatif bir oyunu yok. Eğer Torrik/Lemina-Thuram ikilisi oluşturursak önlerine çok net kreatif bir oyuncu gerekli

Ve bu adamı 6 gibi kullanmak hata olur çünkü kendisi aslında 6-8-8,5 diye tabir edilen 3’lü orta sahanın dinamo 8’i. Hadi Torreira ile yan yana çift 8 bunları koyduk, ya arkalarına Hakan Ç gibi bir regista gelmeli ya da önlerine Mertens misali bir isim

(Naga - Thuram - Tor)
IMG_3923.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt