Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.163
- 8.191
- 1.233
Thuram'a 40m basalım işte fazla düşünmeye gerek yok bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu herşey apaçık ortada başımızdakilerin hiçbir halt yediği yok.Fark yarattıklarıda yok.Rakibinde 30 yabanci var hala onu bunu alacağız diyorlar, bizde 8-10 tane yabanci var transferi kapattik diyoruz. Dört senedir sampiyon olup ayni td ve başkanla yola devam eden bir ekibin hala hiçbir plani programı olmaması küfürsüz ifade edilemeyecek bir durum.
Bizde geriden topları apo ve uğurcan çıkarıyor, bu ortasaha 70 metreden süzülen topu izlerken boyun fıtığı olmasın yeter, ger kalanını hallederlerbu orta saha geriden top çıkarırken zorlanır mı nedim v.duran
Bize zaten her türlu çok iyi 10 lazım ki thurami alsan da lazım , almasan da önde baglanti yapamiyoruz 0 yani orda topun degeri hem bilecek hemde sag sola ortaya baglayabilecek adamlari kaciracak gerektiginde skor yapacak biri şart.Ha Nacim şunu belirteyim tabii ki Thuram iyi topçu hani zaten ben kötü demiyorum ama Thuram geldi dertler bitti diye bir şey yok onu demek istedim. Bu adam tam bir dinamo, torreira’nın fizikli hali. Yani kreatif bir oyunu yok. Eğer Torrik/Lemina-Thuram ikilisi oluşturursak önlerine çok net kreatif bir oyuncu gerekli
Ve bu adamı 6 gibi kullanmak hata olur çünkü kendisi aslında 6-8-8,5 diye tabir edilen 3’lü orta sahanın dinamo 8’i. Hadi Torreira ile yan yana çift 8 bunları koyduk, ya arkalarına Hakan Ç gibi bir regista gelmeli ya da önlerine Mertens misali bir isim
Thuramla ilgilenmekle Thuram alınmıyor, gaza gelmeyin yine hemen.
Ne kuralına uyuyorThuram kurala da uydugu icin cok elzem
Zaten geçen biri maaşını da koymuş.
35+5 e olur.50 falan istemezler
Sara ile takas da yapabiliriz
40a bırakırlarYapacagmiz en super transfer. Ama 70 alti birakmazlar.