Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz olan ülkelerden transfer gelecek ve İtalya bence🫣

İtalyadan 2 transfer bekliyorum

Özelikle tor bu kadar formsuzken lemina da belli bir yaşa gelmişken ve orta sahaya bunları gönderip hadi lemina kalsın en az 2 orta saha lazım 10 no dan bağımsız.Bu sene ilk 11 de oynayan en kötü topçu kim deseler tor derim.davidson ve apodan bile daha kötü 0 katki

Sosyal medyada gördüğüme göre ilk başta Noa Lang'ın alınması için 30 milyon euroluk 3 yıl taksitli bütçeyle bu arkadaşın alınabileceği yazılıyor. Oyuncu sıcak bakarsa bana mantıklı geldi.

Sosyal medyada gördüğüme göre ilk başta Noa Lang'ın alınması için 30 milyon euroluk 3 yıl taksitli bütçeyle bu arkadaşın alınabileceği yazılıyor. Oyuncu sıcak bakarsa bana mantıklı geldi.

süper herif bu ya

bay'dan kurtulup bunu almamız gerekmekte

Maxwell woledzi ameikaya gittin abi sabah beşte bildirim.geliyor yav bu taraftar sabah beşte uyanıyor 🙂🙂 yönetim yalvarıyoruz profesyonel ekip e birakin su isi okan hocam. Güzel bir donem gecsin

Özelikle tor bu kadar formsuzken lemina da belli bir yaşa gelmişken ve orta sahaya bunları gönderip hadi lemina kalsın en az 2 orta saha lazım 10 no dan bağımsız.Bu sene ilk 11 de oynayan en kötü topçu kim deseler tor derim.davidson ve apodan bile daha kötü 0 katki
Katılmam son dönemde düştü Tor ama ligin ilk yarısında gayet iyiydi. En kötü Davinson bence bu sene. Ondan sonra Tor- Lemina arasında ayrım yapmam ikisi de özellikle son dönemde istikrarsız ve kötüydü. İkisi kalsa bile 2 orta saha lazım önermen ise çok doğru. Zaten bu sene çektiğimiz benzer sıkıntıları çekmemek için kalite olarak bir biri arasında dağlar kadar fark olmayacak 4 tane orta saha lazım ki rahat rotasyon yapılsın ve oyuncular CL'de oynadığın yıl böyle son virajda tükenmesin.

1778448539149.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt