- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Deniz olan ülkelerden transfer gelecek ve İtalya bence
İtalyadan 2 transfer bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene kesin febe şampiyon olur diyen medyumdan sonra.medyumculara güvenim sıfırlandı o yüzden kesinlikle gelmez öyle bir ülkeden topçuDeniz olan ülkelerden transfer gelecek ve İtalya bence
Leao’yu bunlar almasın biz alalım
Sosyal medyada gördüğüme göre ilk başta Noa Lang'ın alınması için 30 milyon euroluk 3 yıl taksitli bütçeyle bu arkadaşın alınabileceği yazılıyor. Oyuncu sıcak bakarsa bana mantıklı geldi.
Sosyal medyada gördüğüme göre ilk başta Noa Lang'ın alınması için 30 milyon euroluk 3 yıl taksitli bütçeyle bu arkadaşın alınabileceği yazılıyor. Oyuncu sıcak bakarsa bana mantıklı geldi.
Katılmam son dönemde düştü Tor ama ligin ilk yarısında gayet iyiydi. En kötü Davinson bence bu sene. Ondan sonra Tor- Lemina arasında ayrım yapmam ikisi de özellikle son dönemde istikrarsız ve kötüydü. İkisi kalsa bile 2 orta saha lazım önermen ise çok doğru. Zaten bu sene çektiğimiz benzer sıkıntıları çekmemek için kalite olarak bir biri arasında dağlar kadar fark olmayacak 4 tane orta saha lazım ki rahat rotasyon yapılsın ve oyuncular CL'de oynadığın yıl böyle son virajda tükenmesin.Özelikle tor bu kadar formsuzken lemina da belli bir yaşa gelmişken ve orta sahaya bunları gönderip hadi lemina kalsın en az 2 orta saha lazım 10 no dan bağımsız.Bu sene ilk 11 de oynayan en kötü topçu kim deseler tor derim.davidson ve apodan bile daha kötü 0 katki