Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchez ve Torreira bana göre en az 1 sezon daha kalmalı, Lemina ise daha genç ve istikrarlı bir seçenek bulunuyorsa gidebilir. Savunmaya Sanchez ve Abdülkerim'i ikame edebilecek ikisini gerektiğinde yedeğe çekebilecek sağlam bir oyuncu gelmeli. İkisi de rekabette olunca daha iyi oynuyor Nelsson iyiyken bu rekabeti sağlıyordu tam olarak böyle bir oyuncu lazım oraya. Orta sahada Torreira'nın yanına 6-8 karışımı defansif gücü yüksek ve fizikli bir oyuncu alınmalı yani Lemina'nın daha istikrarlı bir versiyonu gerekiyor.

Bence bizim takım için en elzem transfer 10 numara buraya hiç tartışılmayacak çok kaliteli ve all rounder diyebileceğimiz Mertens tarzı bir oyuncu şart. Yunus ne kadar iyi niyetli olursa olsun tam bir 10 numara değil oyununda kanat yatkınlığı var ve bu handikapı hep yaşıyor. Forvete de Osimhen'i yedekleyecek genç ve atletik bir oyuncu bulmalıyız oyun tarzı biraz Osimhen'e benzerse daha iyi olur çünkü bizim oyunumuz tamamen Osimhen tarzı forvet istiyor artık. Şu tarz 4 hamle ile çok güzel bir kadro çıkabilir ortaya. Singo, Sara ve Sane gibi isimlerin durumuna bağlı olarak daha başka hamlelerde olabilir elbette. Ama benim önceliğim bu oyunculardan katkı alınmasını sağlamak olurdu çünkü tüm takımı değiştiremeyiz doğru 4-5 hamle ile devam etmek en iyi seçenektir.

Rashford Gs muhabbeti çıktığında burada istemeyen bir sürü futbol uzmanı vardı. Kimlerdi hatırlamıyorum. O Rashford bugün Real karşısında Barcelona’yla ilk 11’de çıktı ve şampiyonluk maçında frikikten gol attı. Rashford bitiğinin ne işi var Gsde tarzı yorum yapanların hala forumda futbol yorumluyor olması ürkütücü

Rashford Gs muhabbeti çıktığında burada istemeyen bir sürü futbol uzmanı vardı. Kimlerdi hatırlamıyorum. O Rashford bugün Real karşısında Barcelona’yla ilk 11’de çıktı ve şampiyonluk maçında frikikten gol attı. Rashford bitiğinin ne işi var Gsde tarzı yorum yapanların hala forumda futbol yorumluyor olması ürkütücü
Ben varım.Man utd 8-9 maçını izlemişimdir.Man utdde kötü performans ve isteksiz olduğu için zaten gönderildi.Man utd hocası ''kendisi cocuk gibi sürekli şikayet ediyor''tarzı açıklamalarıda var.180 derece performans göstermesi yüksek risk olduğu gerçeğini değiştirmiyor veya bize gelince bu performansı vereceğinede inanmıyorum bu teknik ekip ile.Ben izlediğim oyuncuyu konuşurum millet gibi 1-2 maçını farklı sezonlarda izleyip bu oyuncu kesin gelsin veya %100 gelmesin demem.Şuradaki çoğu gs taraftarından daha iyi futboldan anladığıma eminim.

torreira kalmak istiyorsa süresi planlanarak takımda tutulmalı
sara 30+ teklif gelmediği sürece kalabilir 8 numara oynatmak şartıyla

lemina stoper rotasyonu içinse ok diğer türlü ilkayla birlikte kesinlikle gönderilmeli ve merkeze 2 tane a kalite oyuncu transfer edilmeli

öyle lemina gitsin torreira gitsin işleri saçmalık başımızda bu yönetim varken bi bakmışsınız 6 numara kaan ayhan
10 no disinda göbeğe 2 orta saha almazsan zaten sen bu seneyi hiç iziememissin demektir. Bizim orta saha düştü. Seneye dahada beter olur

1 yedek kaleci en az 1 baba stoper 2 kaliteli orta saha 1 adet 10 no 1 adet duruma göre kanat ve 1 yedek.forvet şart bence. Özellikle orta sahalar.cok.muhim.Avruoada başarı için kaliteli orta saha şart.tor ve leminayla son 16 ya kalmak gerçekten mucize gibiydi.
Mandela.keita danois orta sahası abov

türkiyede oynamaz bence heis o herif
flick'in getunu yalıyormuş bonservisimi al diye

Çok acil yeni kural gelmeli, sakatlanan oyuncu minimum 3 dakika kenarda beklemelidir, dün antalya maçında ilk yarıda oynanan oyun toplam 15 dk bile değil, ayrıca kale vuruşlarına, out ve taç saniye kuralı gelmeli
Ulan adamı ozaman bilerek sakatlarlar birde onla ugras

Et misin balık mı bu yaz anlayacağız.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Eyvah 30 bonservis 10 maas verince burasi gs deyince buyuk takimiz modunda bir kısım taraftari costuran is adamlari . Lutfen profesyonel ekip kurun is adami ekonomik işlere baksin oyuncu aliminda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt