- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Renato mu küçümsedin sen şimdiNhaga'dan pek umudum yok ya benim. O fizikle bi yerlere gelebilmesi için çok çok ekstra çalışması lazım.
8 numarada gayet iyi
Gençler macinda top kaybetmedi yine dec cikti oyundan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renato mu küçümsedin sen şimdiNhaga'dan pek umudum yok ya benim. O fizikle bi yerlere gelebilmesi için çok çok ekstra çalışması lazım.
Zenci SquadOsimhen
Barış-neymar-kudüs
Mukau-valverde
Jakobs-ndicka-sanchez-zeki
Uğurcan
kiralariz
Ben olsam erzuruma falan kiralar sürekli oynatma garantisi isterim. O soğuklar adam eder onu, her maç sonrası da 18 şiş cağ mis gibiNhaga'dan pek umudum yok ya benim. O fizikle bi yerlere gelebilmesi için çok çok ekstra çalışması lazım.
Renato mu küçümsedin sen şimdi
8 numarada gayet iyi
Gençler macinda top kaybetmedi yine dec cikti oyundan
Ben senin.olun degilim.milli takim ile para ne alaka milli takim . Kustahlik.ile bilgili olmak farkli seyler bak bakalim.hepsi mi 30. Bu adamlari 30 a almayalım sizin gibiler olmayalim diye yazıyoruz zaten. Bu adamlari alan takimlar kaça almış diyeceğim kustah kustah konuşacaksın ici bos
Allah için çok sans buldu çocuk nedim beyRenato'yu küçümsemiyorum yau sadece diyorum ki genelin aksine kesinlikle ilk 11 seviyemizde olmadığını, o seviyeye gelene kadar da bence çok gelişmesi + tecrübe kazanması gerektiğini düşünüyorum. Çok ekstrem bir özelliği olsaydı hani eksi yönlerini çok umursamazdık zamanla kapanır diye ama öyle bir durumu da yok.
Malum listeni at bakayım kaç paralarSay bakalim 30.olanlari hepsi mi . Kustahlik ayri hakli olmak ayri
Allah için çok sans buldu çocuk nedim bey
Off sampiyonluk keşke kasimpasa maçına kalaydi hiç heycan yok
Sane gibi biri düşe bari gundeme
Çocukluk aşkımsıııınn…Başlatma ya heyecanına hepimizin içi daraldı sezon boyu taş olsa çatlar ne 1 maçı daha olaydı.
Hunharca kutlayacağız yaz boyu.
One more week for joy.
Valla bende okan hocam gibi hazirciyimSergenim şans bulmadı da zaten kast ettiğim şey senede 10-15 maç oynayarak olmaz. Bence bu çocuk iyi bir yerlere gelecekse full bi 2 sezon Başakşehir ayarı bir kulüpte bi 50-60 maça çıkmalı.
Kim dedi onu kiBu arada 2 transfer olayı net yalandır da
Yönetimin dünya kupası başlamadan hemen Sane gibi bi erkenden açıklanan bi transfer yapmaya çalıştığına eminim, inşallah olur.
Kim dedi onu ki
20 mayıs da ve 31 mayista ciddi biseyler olabilir diyo gökyüzü çünkü