Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Off sampiyonluk keşke kasimpasa maçına kalaydi hiç heycan yok

Sane gibi biri düşe bari gundeme

Renato mu küçümsedin sen şimdi

8 numarada gayet iyi

Gençler macinda top kaybetmedi yine dec cikti oyundan

Renato'yu küçümsemiyorum yau sadece diyorum ki genelin aksine kesinlikle ilk 11 seviyemizde olmadığını, o seviyeye gelene kadar da bence çok gelişmesi + tecrübe kazanması gerektiğini düşünüyorum. Çok ekstrem bir özelliği olsaydı hani eksi yönlerini çok umursamazdık zamanla kapanır diye ama öyle bir durumu da yok.

Ben senin.olun degilim.milli takim ile para ne alaka milli takim . Kustahlik.ile bilgili olmak farkli seyler bak bakalim.hepsi mi 30. Bu adamlari 30 a almayalım sizin gibiler olmayalim diye yazıyoruz zaten. Bu adamlari alan takimlar kaça almış diyeceğim kustah kustah konuşacaksın ici bos

Olm ! adam) bosnalı.. ztn. başka nerde, oynayacak+yerine başka! adam mı? var bosna, başka ,kimi (oynatacak)...

Renato'yu küçümsemiyorum yau sadece diyorum ki genelin aksine kesinlikle ilk 11 seviyemizde olmadığını, o seviyeye gelene kadar da bence çok gelişmesi + tecrübe kazanması gerektiğini düşünüyorum. Çok ekstrem bir özelliği olsaydı hani eksi yönlerini çok umursamazdık zamanla kapanır diye ama öyle bir durumu da yok.
Allah için çok sans buldu çocuk nedim bey

Yav mukau falan gelmesin mevkisiz bir adam neyi iyi yaptığını da çözemedim son maçlarda kanat falan oynuyor tempolu ok ama onun dışında valla osde de izledim kanatta da izledim iyi yaptığı ne iş var çözemedim

Goundouzi
Kante
Skriniar
Asensio
Talisca
Semedo
Musaba (ki bence iyi katkı verdi)

Kalır gibi

Off sampiyonluk keşke kasimpasa maçına kalaydi hiç heycan yok

Sane gibi biri düşe bari gundeme

Başlatma ya heyecanına hepimizin içi daraldı sezon boyu taş olsa çatlar ne 1 maçı daha olaydı.

Hunharca kutlayacağız yaz boyu.

One more week for joy.

Sergenim şans bulmadı da zaten kast ettiğim şey senede 10-15 maç oynayarak olmaz. Bence bu çocuk iyi bir yerlere gelecekse full bi 2 sezon Başakşehir ayarı bir kulüpte bi 50-60 maça çıkmalı.
Valla bende okan hocam gibi hazirciyim

Amadou Onana-Mate Sarr
Mazanbi
Bernardo-Batrakov
Rowe
Lang
Van Djik
Balogun

İsterim

Isak Vural
Basar Önal
Deniz Gül

İle bitiririm işi

Bu arada 2 transfer olayı net yalandır da

Yönetimin dünya kupası başlamadan hemen Sane gibi bi erkenden açıklanan bi transfer yapmaya çalıştığına eminim, inşallah olur.

Bu arada 2 transfer olayı net yalandır da

Yönetimin dünya kupası başlamadan hemen Sane gibi bi erkenden açıklanan bi transfer yapmaya çalıştığına eminim, inşallah olur.
Kim dedi onu ki

20 mayıs da ve 31 mayista ciddi biseyler olabilir diyo gökyüzü çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt