Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi ikon Galatasaraya gonulden bagli renkdas Duranda o hissi alamiyorum.Kalitesi bence cok iyi.Bize attigi gol her oyuncunun atabilecegi bir gol degildi.Ha bize is atmasi hosuma gitti gelirse basimiz ustune suanki durumunda supheliyim.
o paraları vermez bizimkiler zaten buna laf olsun bizdeki

Ilk transfer Icardi ile omurluk sozlesme olmali

Bu takima 10 numara lazim hatta bu bugunun konusuda degil Mertens varken bile lazimdi.Oyuncunun gucu yetmedigi dakikalar da 10 numara eksikligi yasiyorduk.Bugun Noa Lang olmasaydi halimiz harapti.
çok dengesiz performansı. bugünki gibi ilk geldiği maçlarda da oynuyordu. sonrası koca bir bosluk. yoksa alırlardı onun bonservisi. şimdi kullanmayacaklar bence.

Champions League faktorü birçok yıldızı yine İstanbul'a indirecektir en sevdiğimiz dönem gelmekte geliyor

çok dengesiz performansı. bugünki gibi ilk geldiği maçlarda da oynuyordu. sonrası koca bir bosluk. yoksa alırlardı onun bonservisi. şimdi kullanmayacaklar bence.
Bencede kullanmayacaklarda kaliteli ayaga ihtiyacimiz oldugu Noa Langin bugunku performansina bile bakinca ortaya cikiyor.Kilit cozecek inceci adam ihtiyacimiz var.Yonetim de hocada insallah goruyordur bunlari.İlkay yuruyor sahada.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsaade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisindeki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

-Yasak Olan Haber Kaynakları-
-Transfer Güvenilirlik Rehberi-

Ne bu acele kank ?

Champions League faktorü birçok yıldızı yine İstanbul'a indirecektir en sevdiğimiz dönem gelmekte geliyor
Yas olarak 25-30 arasi cozerlerse kaliteyi benim icin yildiz statusudur.Ama 30 yas ustu kadayif alirsak kabul edemem.Osimhen Torreira Davinson bu oyuncular 26-27 yaslarinda geldiler kabul ederim.Dominasyonu bu yas grubuyla sagladik.Maddi olarak farki aciyoruz.

bu yaz en az 4 ban yemeyi düşünüyorum sevgili adminler selamlar

Forma sponsorlukları bu sezon bitiyor Socar, Pasifik, kol, sırt vb. yerler bitiyor. Şampiyonluk ve CL'de garantilendiğine göre hemen daha iyi şartlarla yeni sponsorlukları da halletsin artık yönetim. Zaten seçime tek aday giriyorlar bir de sponsorluklar için beklemeyelim. Gerçi Haziran ayında falan DK yüzünden transfer daha zor olacak tarzı haberler gelmeye başlar yakında.

Hakiki yerli kaleci (gurbetci olmayan)
Yerli ve yabanci iki iyi stoper, teknigi ve atletizmi duzgun olan
Cift yonlu iki orta saha
Oyun akli ve teknigiyle mest edecek, cevresini oynatacak bir hucumcu
Yilan gibi bir kanat

istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt