Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydin Sampiyon Galatasaray ailesi biraz soyle rakipleri dusununce Galatasaray artik sadece rakiplerine teknik direktor degisdirten degil baskan gonderdiren bir kulup haline gelmistir bunun kiymetini bilelim takimimiza sahip cikalim.

Kati suretle alınması gereken iki adam var

Birisi 10 numara, ya Mikautadze tarzı second striker ya da Baumgartner gibi bir adam

Birisi de Pape Gueye tarzı alan kaplayan ve bunun yanında mümkünse topla çıkabilen bir orta saha. Pape Sarr denenebilir.

Bu ikisi takımdaki sorunların %80ini çözer, önde bir orkestra şefi ileriyi geliştirir, geride alan kaplayan bir adam ise geriyi geliştirir. Bu ikisi çok iyi olmalı

Sonrasında da stoper, yedek forvet falan bakılır.

Takımın yarısı değişecek sananlar hayal kuruyor onu da ekleyeyim.

Yönetici olsam Ferdi'yi zorlardım transfer için bekler çok sorunlu bizim.

Gelecek oyuncuların geçmiş sakatlıkları ve kilo alıp verme durumlarına bakılsın lütfen.

Disiplinsiz ve kronik oyuncular bizi oldukça yordu. Artık bir transfer kültürünün oturması gerekiyor. Osimhen-Barış-Sanchez-Uğurcan-Sallai-Torreira gibi sürekliliği olan oyuncularla ilgilenmemiz bizim için daha hayırlı olacaktır.

Bu yabanci kurali 12+2 sen ne oldu/olacak? Resmi bir aciklama bir sey var mi hic. Duruma gore calisan TFF...

Aciklama olmadikca 10+4 a donuyoruz diye kabul ediyorum cunku

Bu sezon inanılmaz yordu. Dünya kupasına kadar futboldan uzaklaşmak lazım

X de bir söylenti dolaşıyor. Transfer listemizde olan 5 büyük ligde oynamış 3 tane Yıldız ismin locada bu maçı ve maç sonu şampiyonluk kutlamalarını izlediği şeklinde. Bilgisi olan var mı?

X de bir söylenti dolaşıyor. Transfer listemizde olan 5 büyük ligde oynamış 3 tane Yıldız ismin locada bu maçı ve maç sonu şampiyonluk kutlamalarını izlediği şeklinde. Bilgisi olan var mı?
Hurafedir o kadar somut sey oldugunu sanmiyorum. Etkilesim furyasi basliyir artik-yazip.cizilen cogu sey kolpa

120-130m €uro civarı bütçemiz olacağını düşünüyorum.

güzel para. ekseriyetke yedek kalitesini arttırmak için 10m euro civarına kulübünde şans bulamayan fırsat transferlerine yönelebiliriz.

mesela lang iyi ama kendisini psv 12.5m euroya aldı. bu fiyatlara bulmamız lazım yedekleri. kulübeye en az 6 tane bu ayarda oyuncu lazım bize.

bunlara 60m €uro para harcansa kalan 60m euro ile de 20m €urodan 3 tane A class güzel oyuncular bulunabilir.

artık bir oyuncuya 35-40m euro verilmesi bana pek cazip gelmiyor hadi gelecekse de 25-26 yaşında olacak ki uzun yıllar hizmet versin o da 10 numara mevkisi için olabilir. 20m euroya da çok iş yapacak oyuncu bulunabilir. scoutun düzgün çalışsın yeterki. daha düne kadar alanyanın ortasahası maestroya dibimizin düştüğünü unutmayın benfica b'den çıkma adam. bu adamlar çok komik paralara geliyor.

özetle kadroda bolca birden fazla işi iyi yapan mevkisinde yeteneği belli oyuncular görmek isterim.

Lang kalmak istiyor dedi Abdullah Kavukcu.Dunku performansi kafami karistirdi Baris gidecekse Lang olabilir diye dusunuyorum.

Hayırlı olsun.Bu yeni transfer sezonunda:
1-Aidiyetli
2-Herseyini sahaya dökecek
3-Terinin son damlasına kadar akıtacak
Oyuncuların geleceği bir transfer nöbeti olsun inşallah.

Lang kalmak istiyor dedi Abdullah Kavukcu.Dunku performansi kafami karistirdi Baris gidecekse Lang olabilir diye dusunuyorum.
BAY yerine asla olamaz, kanat alternatifi bakisiyla belki desen de 30 M cok dusundurucu bir bonservis. Bekleyip cok daha azina almaya calisabilirsin. Ortasaha butcesini dusurecek her seyden kacmak lazim.

Barisin alternarifi pek olmaz zaten istikrar, fizik, sakatlanmama vs. daha iyi top kullanan tabi olurda

10no aliyorsak en onemli husus playmakerligi olmali.. Resmen can cekisiyoruz organize atak yapmakta..
Valla zaten on no teknik olurda sıkışan maçları açmak için şutörde olması şart.Ceza sahası dışından gol atamıyoruz. Frikikten en son geçen sene göztepe maçından Kaan gol attı başka hatırlamıyorum

Bizi şampiyon yapan ASLAN FUTBOLCULARIMIZIN gözlerinden öpüyorum

bu pısırık yönetime, teknik elemana, tffye, siyasete, satılmış medyaya rağmen kişisel kalite ile savaşarak şampiyon oldular!

Rehavet, konsantrasyon gibi saçma sapan argumanlarla çocukları taraftarın medyanın önüne atan çapsızlar sahaya teknik taktik anlamda hiçbirşey koyamadığı için çocuklara sallattılar ama yinede çocuklar bu sahada ki kaotik ortamdan kaliteleri ile çıkmayı bildiler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt