Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.401
- 91.372
- 5.093
Ferdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Namumkun. Brighton niye biraksin adamiFerdi’yi mi alıyoruz
EyvahX de bir söylenti dolaşıyor. Transfer listemizde olan 5 büyük ligde oynamış 3 tane Yıldız ismin locada bu maçı ve maç sonu şampiyonluk kutlamalarını izlediği şeklinde. Bilgisi olan var mı?
Ferdi’yi mi alıyoruz
Jakobs'un sakatlık durumlarına da güven olmadığından sözleşmesinin bitimine de 1 yıl kalmışken uzatmak yerine satılıp oraya ayağı da daha düzgün bir bek gelmeli. Torri- Lemina gitmeyebilirler ama ana rotasyon olarak düşünülmeliler. Orta saha merkez için 4 tane iyi adamımız olmalı sezon içinde daha rahat etmemiz için.Şahsi fikrim beklerden birisinin ayağı iyi olmalı ve Torri - Lemina'dan birisi gitmeli
Bunun adı geçti 2 yıl önce mi ne![]()
Ibrahim Sangaré - Oyuncu profili 25/26
Ibrahim Sangaré, 28, Fildişi Sahili ➤ Nottingham Forest, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 2 Ara 1997, Abidjan, Fildişi Sahiliwww.transfermarkt.com.tr
Bu herif profilinde 1 adam bulmamız lazım orta sahaya. Sara giderse Calhanoglu da lazım ama en önemlisi hücumları çekip çevirecek ve skor katkısı yapacak ofansif orta saha şart oğlu şart.
Stam ın genç hali var mı listende?
Çok iyi olmaz mı adminim
500 milyon bütçe genel kulüp bütçesi. Lakin ben 40 milyon vereceğimiz bir oyuncu bekliyorum orta sahaya. Umarım doğru oyuncuya veririz.500m bütçe varsa
Stopere Gvardiol/Pavlovic
Ortasahaya Ederson-Manzambi-Zalazar
10 numara Saibari/Trincao
Forvete Arekodare
Şahane olurÇok iyi olmaz mı adminim
Trincao ile Ederson kaça patlar acaba500 milyon bütçe genel kulüp bütçesi. Lakin ben 40 milyon vereceğimiz bir oyuncu bekliyorum orta sahaya. Umarım doğru oyuncuya veririz.
Ferdi bizde ne akar be
Namumkun. Brighton niye biraksin adami
APo ya da sanchezden değilde bekten oyun kurarsın mis gibi olur
1 sakatliga yarim seson yatadabilir ama. Tam bilmiyorum ama brigtonda ne kadar eskik kaldi acaba sezonlarda. Bir ara uzun sakatti sanki
Sorun etmezlerse evet ama egolu adamlar.Jakobs'un sakatlık durumlarına da güven olmadığından sözleşmesinin bitimine de 1 yıl kalmışken uzatmak yerine satılıp oraya ayağı da daha düzgün bir bek gelmeli. Torri- Lemina gitmeyebilirler ama ana rotasyon olarak düşünülmeliler. Orta saha merkez için 4 tane iyi adamımız olmalı sezon içinde daha rahat etmemiz için.