Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanilmaz iyi kadro kurulmalı. Çeyrek yaparsak muhtemelen 14 maç yapacağız ve ligi çok etkiler.
Rotasyon çok iyi ayarlanmalı. Yedekleri diri tutmalıyız.
Ilk 8 yapamazsak Ocak - Şubat - Mart - Nisan Avrupa maçları olacak. Allah korusun yarı final yaparsak Mayıs ayında yine Avrupa olacak 🤕🤕😱😱

Ederson'u United ve Arsenal takip ediyor

+ A. Madrid

bu yaz önereceğim 30 35lik topçulardan sonra Deniz hocanın tansiyon

sddefault.jpg

Net transfer yapılmalı. Gelecek adam takımda direkt oynamalı. Tartışılmamalı. Bu seneki kadro ile geçen senenin ikinci yarısındaki ideal kadro aynı. Sadece Sane tartışılıyor oynasın mı oynamasın mı diye.
O yüzden bence bu geçtiğimiz sene büyük oranda karavana attık transferde. Ne Singo, ne Sane, ne İlkay ne de diğerleri net olarak takıma katkı sağlayamadı. Takımın kolay tükenişinin sebeplerinden biri de bu. Yenilenemedik. Mertens son zamanlar artık eleştiriliyordu, onun yerini bile dolduramadık.

Adam 4 sene üst üste şampiyon olmuş Avrupa da çeyrek finalin kapisindan dönmüs ne anlatiyorsunuz abi

Kim gelecek yerine

Biraz da gerçekçi olalım

Gelecekleri nasıl halledecekler bilmiyorum da

İcardi
Günay
Kaan
Torreira
Boey
Lang
Ahmed Kutucu
Gabrile Sara
Asprilla
Davinsom

ile kesin vedalaşılması lazım.

Lemina
Abdülkerim

sadece ve sadece yedek olarak kalacak şekilde devam etmeli. Bana kalırsa Lemina’da kesin gitmeli de yerine zor adam bulurlar rotasyona ucuz paraya.

Singo
Sallai
Jacobs
İlkay Gündoğan

iyi teklif alırsa gönderilebilir. Singo iyi ama burada 30M karşılığı oyun oynayamayacak belli ki, o yüzden değeri düşmeden çıkartmak faydalı olabilir. Jacobs son haftalarda defansı tamamen saldı. Hiç uzun süre bu kadar sakatlanmadan maça çıkmamıştı. Yorulmuş olabilir bakmak lazım. Sallai 3 maçta iyi oynasa 4.maç kötü oynadığında hem kendisine hem beğenenene sövülecek. Sonradan oyuna girdiğinde daha da sövülüyor. Bonservis bedeli belirtilen tutarlardaysa sadece kar edilmek amaçlı gönderilir. İlkay’ın ise alıcısı belki Almanya’dan çıkar. Sakatlıktan sonra tamamen saldı kendini direkt teknik kadroya dahil olsa daha da mutlu olurum hatta. Şu son 5-6 hafta takımı yönlendirecek profil olması gerekirken tam 4.senedir olmadığı kadar kafası kesik tavuk gibi. Bu zamanlarda iş yapmayacaksan hiç yapma.

Metehan Baltacı
Arda Ünyay
Batuhan Şen.

Bunlar diğerlerinden de önce gitmeli ama altyapı kontejyanı nedeniyle hiç oynamamak koşuluyla kalabilirler.

Yunus
Barış Alper
Osimhen
Uğurcan
Eren Elmalı
Can Armando
Renato Nhaga

bunları da mutlaka kadroda tutmak lazım, yerli sınırı yaş kontejyanı gibi sebeplerden. BAY dünya kupasında kıpırdanırsa gitmek ister gerçi de orası bakalım.

Evet Sane’yi yazmadım mutsuz olduğunu görüyorum, kendi gitmek isteyecektir

Transferden çok şuan anın keyfini çıkarın, şampiyon ola ola biraz bazılarına çok normal gelmeye başlamış olabilir o yüzden kim gelecek kimler gitmeli gibi şeylere şuan kafa yormaya hiç gerek yoktur.

Yoksa tüm sezon o stres, o izlediğin maçların bir manası kalmaz eğer bu durumda bu şampiyonluğu kutlamayacaksanız. Bir gün şampiyon olamazsak bu günleri özlersiniz. Unutma ki tüm sezon seni doğramaya çalışan bir MHK ve düşman bir TFF vardı, ona rağmen 33. haftada anca şampiyon olabildik.

Oyuncular eleştirilir, hoca eleştirilir, Yönetim de eleştirilir ama bugünlerin keyfini çıkarmayı da unutmayın bence. Yoksa niye bu kadar dert edeyim eğer sonunda mutlu olamayacaksam?

İyi hos da adminim konu basligi transfer nobeti degil mi : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt