Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.399
- 14.353
- 1.398
ortasahasızlıktan çıldırdık Eray'ım5 tane orta saha istiyorum yeter lan kim iyiyse o oynasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortasahasızlıktan çıldırdık Eray'ım5 tane orta saha istiyorum yeter lan kim iyiyse o oynasin
Ligde kaçıncıRayan i alan kulup özenti isimleri almadi ve su an oldukça memnun tebrik ediyorum
Kim ulan bu hemen kapalım ellerinden
Haberlere göre 12+2 devam edecek ama resmi Tff açıklaması yok.12+2 mi devam edecek nasıl olacak şimdi
Nhaga'yı kiraya vereceğimizi sanmıyorum, 3 yıl bizde kalırsa Uefa da altyapı kontenjanı sayılacak Gökdeniz gibi.Lemina, Torreira kalabilir ama ilk 11'e yazılarak değil artık rotasyon olarak düşünüldüklerini de bilerek olmalı. Bu sezonda en büyük hatamız orta saha rotasyonumuzu iyi oturtamamamızdı daha iyi orta saha rotasyonu şart. Sara satılır, Nhaga(sürekli oynayacağı bir kulübe TR'de kiraya verilirse daha iyi olur). Jakobs yerine daha istikrarlı ve sakatlık sorunu olmayan bir sol bek. Bardakçı'da artık rotasyona koyup oraya bir Pavlovic. Barış gideceğini düşünerek iyi bir sol kanat. İlk 11'e 5-6 transfer bekliyorum. Onun dışında Mithat Pala, Deniz Gül- Bertuğ, Aral Şimşir vb. gibi bazı yerli eklemeler bekliyorum. Sanchez'e teklif varsa o da satılabilir bu sene Bardakçı'dan daha kötüydü sezon genelinde bence.
bir iki hafta önce işbu başlıkta söylediğim üzere mauro icardi ile sözleşme imzalamak için kullanılan bir aparattır.
(bkz: bertuğ özgür yıldırım/#4428706)
ben dursun özbek’i, okan buruk’u ve içerideki yerli grubunu (başta abdülkerim olmak üzere) ezbere tanıyorum. içerideki ikili ilişkilerini, hoca/futbolcudan ağabey/kardeşe evrilen profesyonellik dışı ahbap çavuş ilişkilerini de okuyorum.
izlediğiniz o eski açık cart curt kanallarınızda bu bilgileri abonelik, katıl matıl karşılığında bile vermiyorlar.
sinirden gülüyorum ama galatasaray osimhen, icardi, bertuğ ile girecek sezona. herkesi erkenden uyandırmış olayım. başakşehirimize de 10-12 milyon geliyor havadan. afiyetler olsun.
Resmi açıklama yoksa 10+4 geçerlidir.Haberlere göre 12+2 devam edecek ama resmi Tff açıklaması yok.
O istatistigi ilk devre kasti bir macta 3-4 gol atti ondan sonra cok uzun bir sure gol asist yapamadi.Berat Luş, Erokspor'da bu sezon şu ana kadar 5 gol 4 asistle oynamış tff 1. ligde.
Umarım rotasyona dahil olabilecek seviyeye gelmiştir.
Nhaga'nın oynamaya ihtiyacı var. Özellikle 1-2 sezon ful oynamalı yetenekleri var ama sahada duracağı yeri, doğru baskı yapmayı falan böyle öğrenir.Nhaga'yı kiraya vereceğimizi sanmıyorum, 3 yıl bizde kalırsa Uefa da altyapı kontenjanı sayılacak Gökdeniz gibi.
Su an 10+4 rezillik ya12+2 mi devam edecek nasıl olacak şimdi