Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina, Torreira kalabilir ama ilk 11'e yazılarak değil artık rotasyon olarak düşünüldüklerini de bilerek olmalı. Bu sezonda en büyük hatamız orta saha rotasyonumuzu iyi oturtamamamızdı daha iyi orta saha rotasyonu şart. Sara satılır, Nhaga(sürekli oynayacağı bir kulübe TR'de kiraya verilirse daha iyi olur). Jakobs yerine daha istikrarlı ve sakatlık sorunu olmayan bir sol bek. Bardakçı'da artık rotasyona koyup oraya bir Pavlovic. Barış gideceğini düşünerek iyi bir sol kanat. İlk 11'e 5-6 transfer bekliyorum. Onun dışında Mithat Pala, Deniz Gül- Bertuğ, Aral Şimşir vb. gibi bazı yerli eklemeler bekliyorum. Sanchez'e teklif varsa o da satılabilir bu sene Bardakçı'dan daha kötüydü sezon genelinde bence.

Lemina, Torreira kalabilir ama ilk 11'e yazılarak değil artık rotasyon olarak düşünüldüklerini de bilerek olmalı. Bu sezonda en büyük hatamız orta saha rotasyonumuzu iyi oturtamamamızdı daha iyi orta saha rotasyonu şart. Sara satılır, Nhaga(sürekli oynayacağı bir kulübe TR'de kiraya verilirse daha iyi olur). Jakobs yerine daha istikrarlı ve sakatlık sorunu olmayan bir sol bek. Bardakçı'da artık rotasyona koyup oraya bir Pavlovic. Barış gideceğini düşünerek iyi bir sol kanat. İlk 11'e 5-6 transfer bekliyorum. Onun dışında Mithat Pala, Deniz Gül- Bertuğ, Aral Şimşir vb. gibi bazı yerli eklemeler bekliyorum. Sanchez'e teklif varsa o da satılabilir bu sene Bardakçı'dan daha kötüydü sezon genelinde bence.
Nhaga'yı kiraya vereceğimizi sanmıyorum, 3 yıl bizde kalırsa Uefa da altyapı kontenjanı sayılacak Gökdeniz gibi.

Bertuğ -->
bir iki hafta önce işbu başlıkta söylediğim üzere mauro icardi ile sözleşme imzalamak için kullanılan bir aparattır.

(bkz: bertuğ özgür yıldırım/#4428706)

ben dursun özbek’i, okan buruk’u ve içerideki yerli grubunu (başta abdülkerim olmak üzere) ezbere tanıyorum. içerideki ikili ilişkilerini, hoca/futbolcudan ağabey/kardeşe evrilen profesyonellik dışı ahbap çavuş ilişkilerini de okuyorum.

izlediğiniz o eski açık cart curt kanallarınızda bu bilgileri abonelik, katıl matıl karşılığında bile vermiyorlar.

sinirden gülüyorum ama galatasaray osimhen, icardi, bertuğ ile girecek sezona. herkesi erkenden uyandırmış olayım. başakşehirimize de 10-12 milyon geliyor havadan. afiyetler olsun.

bertuğ özgür yıldırım

Bizim paylaşımı siyasiler sildirmiş rezillik. Herifler hocamıza küfrediyor bir şey olmuyor.

1778407001213.webp

Fb maçı öncesi = Kadroya ciddi revizyon şart
Fb maçı sonrası = Çok değişikliğe gerek yok
Samsun maçı sonrası = Var var hepsi gitmeli
Antalya maçı devre arası = Bütün takım satılmalı
Antalya maçı bitince = Aslında tüm takımı değitirmeğe gerek o kalsın,o da kalsın,diğeri de kalsın iyiyiz heeeee

90dk da bir karar mı değiştirilir la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt