Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baumgartner buraya gelmez. Ya yeni sözlesme imzalar, yada PL yapar. Palace gecen sene vasat sezon gecirmesine ragmen 30 önermisti ve Leipzig salmamisti. Simdi en iyi sezonunu gecirdi ve subat ayinda 40 milyonun altinda birakmaya sicak bakmiyorlar gibi haber okumustum.

amasız fakatsız 10 no dünyada yok arda güler belingham falan mı alacaksın? 10 no profili tamamen ortasahaya bağlı profil olarak onları tamamlamalı. sara gibi 8 no var ise 10 numaran skorer ve fiziksel olmalı scott mctominay tarzı.

alan kaplayan ve topla çıkan adam gravenberghden bahsediyorsun paran yetiyorsa gidip alırsın bence alan kaplayan değil vitinha joa neves tarzı pasör diriblingçi adam lazım, bastonlu ilkay bile bu özelliği sayesinde katkı verdi. ya da torreiranın uzun mesafe oynayabilenini almak lazım

prime nelson 3 seviye geride bir topçu takımın şuanki seviyesi için. davinsonun dağılmayanı hata yapmayanını alacaksın ı da rudigerin genç hali yine 50m üzeri bir profil

bu da olmaz bu tarz topçular yedek oldu mu ısınamaz gol atamaz takımla uyumlu olmaz icardinin daha genç olanı ve sakat olmayanını alman lazım icardi tarzı santraforlar yedek de olsa iyi katkı verir.

dediğin adam var takımda adı noa lang

öyle bir yerli oyuncu yok, 30 kağıt altına aldığın topçular o seviyede olmaz bizim takıma katkı veremez papazları kesemez. 1 tane bile yok sen 2-3 yerli demişsin.

bence transferden çok gidecek topçular önemli takım papaz dolu kaan, icardi, ilkay lemina davinson torreira günay abdulkerim hepsi seneye daha kötü oynayacak

Renktaş mesajını okudum eline sağlık

Düşüncem şöyle;

1) Net 10 numarayı şöyle açayım, bence günümüzde buraya Mikautatze tarzı gezgin bir forvet almak gerekli. Hem asist hem gol katkısı yapabilecek üst düzey bir oyuncu.

2) hem alan kaplayan hem topla çıkan bir oyuncu Pap Guey, Okan hoca da bu yüzden çok istemişti. Bu tarz oyuncular var, bence 30-40’a böyle bir isim gelecek.

3) Prime Nelsson dedim ama onu Sanchez diye de değiştirebiliriz tabii ki. Yani Apo veya Sanchez formda olmadığında düşünmeden net oynayabilecek bir oyuncu olmalı. Keşke Ozan Kabak alınsaydı.

4) Bence buraya Bertuğ tarzı bi yerli santrafor iyi gidebilir diye düşünüyorum yedekte iş yapabilir. Veya Osimhen yokluğunda net santrafor Barış yapacaksak bir kanat forvet alınabilir

5) Noa Lang var ama yok adam kiralık. Alırsak evet var :)

6) Bence Göztepe’den Arda Okan vb 2-3 potansiyel yerli takıma katılmalı diye düşünüyorum. Biz her zaman yerlilerden fayda almayı başaran bir kulüp olduk bence.

Nöbeti yeni farkettim ve daha şimdiden 800 mesaj atılmış. Neyse 26. Şampiyonluk herkese hayırlı olsun. Allah daha nicelerini nasip etsin.
Transferle alakalı olarak ilk soylenmesi gereken yardımcı antrenör ve transferi yapacak kişinin transferi olmalı. Önce iyi bir sportif direktör bulmalıyız.

yüksek maaş basacağımız bölge 10 numara olmalı bence. 30+ da olabilir bu oyuncu. idare ederiz bir tane yaşlı oyuncuyu.
diğer bölgelerde yüksek bonservis, uygun maaş mantığıyla ilerleyelim. yaşlar daha düşük olsun. hem yaşlı takımız hem de maaşlar alıp yürüyünce altından kalkmak çok zor oluyor.

Takımdaki almancılardan rahatsızım

Günay
Kaan
İlkay
Kutucu

3 net (stoper-orta saha-10 numara) transfer yapsınlar, daha çok eksik olmasına rağmen başarılı sayarım. Kavukçu ve ekibini zor zamanlar bekliyor.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt