Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreira kalmak istiyorsa süresi planlanarak takımda tutulmalı
sara 30+ teklif gelmediği sürece kalabilir 8 numara oynatmak şartıyla

lemina stoper rotasyonu içinse ok diğer türlü ilkayla birlikte kesinlikle gönderilmeli ve merkeze 2 tane a kalite oyuncu transfer edilmeli

öyle lemina gitsin torreira gitsin işleri saçmalık başımızda bu yönetim varken bi bakmışsınız 6 numara kaan ayhan

o ayakla mümkün değil reis

3 maç 90 dk orta saha oynasa gülmekten ölürüz muhtemelen

Gedson da ayaksızdı ama iş yapıyodu aynı şekilde badou ndiaye de öyle. Pas konusunda sorumluluğunu düşük tutacaksın, full ikili mücadeleye ve dikine driblinge odaklanacak. Denemeye değer bir iş tutarsa çok acayip bir profil çıkabilir ortaya.

lemina-torreiranın kaldığı senaryoda bile min 3 orta saha lazım ama okan hocamızın alldırcağını sanmıyorum yine gider ouliai mulai kovalarlar

Mariano zaten niye gitti anlamadık

Diğeri kör etti kendini

O biri de ofsaytı bozdu şampiyonluk maçında gol yedirdi yedlin mıdır nedir

Antalya macinda 3-5 asistlik performans sergileyen Şener niye yedek kaldı onu da anlamadık daha sonra zaten

Bu da fatih hocanin tuhafligi

Kendi izlediklerimiz dışında dunyada oyuncu yok gibi davranıyoruz gedson gelmemiş farzedelim istemezdik
Scout birimi ve transfer komitesi malesef kısır. Farkında değiliz ama aşırı müsrif davranıyoruz. Transfer işinde Ts kadar olamamak şu winnerlıkla bana acayip koyuyor ya.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Serhan Türk: "Victor Osimhen çok büyük talep olduğu söyleniyor. Osimhen için belirlediğiniz bir rakam var mı?"

🗣 Abdullah Kavukçu: "Victor Osimhen'in bugün piyasa değeri nedir?"

🗣 Serhan Türk: "150 milyon €."

🗣 Abdullah Kavukçu: "Verir misin 150 milyona? Ben Abdullah Kavukçu olarak vermem.

Mariano zaten niye gitti anlamadık

Diğeri kör etti kendini

O biri de ofsaytı bozdu şampiyonluk maçında gol yedirdi yedlin mıdır nedir

Antalya macinda 3-5 asistlik performans sergileyen Şener niye yedek kaldı onu da anlamadık daha sonra zaten

Bu da fatih hocanin tuhafligi
Galatasaray ve sağbek sorunsalı diye kitap yazsak en az 3 cilt yayımlanır.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Sane Singo gibi oyuncuların kötü gözükmesinin neden hocamızın oyun planı olmaması oyuncuları lambur lumbur kullanması Okan hoca kalacaksa satılacaklardır kesin

Benim keremle sorunum yok

Taraftar da gereksiz takıldı

fbye 1-0 yenildikten sonra çıktı kaptanlığı da yaptı cocuk

Mert Hakana da çemkirdi.Ben keremden razıyım

Icardi ile keyif verdi.Bence salalim artık 28 yaşına gelmis

satışsız 150 milyon gömer miyiz bonservise? o para var mı yani
Ödeme planına bağlı da total kulüp bütçesi 400 milyon euronun üstünde olabilir bu sezon.

1 senede herşeyi ödemeyeceksek geçmişten gelen taksitler de düşünüldüğünde satışsız 150 harcanabilir ama gidip Bernardo’ya senede 15 maaş verirsen bonservis harcamandaki marjı azaltırsın.

Gedson da ayaksızdı ama iş yapıyodu aynı şekilde badou ndiaye de öyle. Pas konusunda sorumluluğunu düşük tutacaksın, full ikili mücadeleye ve dikine driblinge odaklanacak. Denemeye değer bir iş tutarsa çok acayip bir profil çıkabilir ortaya.
gedsonun ayağı gayet iyi yaw iyi pasör değil diyebiliriz sadece ama bambaşka özellikleri var dribbling çalım falan üst düzey

singonun ayağı her mevki için kötü, top kontrolüne falan girmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt