Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
singo'yu tutup takıma monte edememek hafif zararla göndermekten daha kötü olur.
bu seneyi zaten boş geçirdi sayılır. bir böyle sene daha geçirse yüzüne bakmazlar transferde. varlığı maaş dengesini de bozuyor yeni transferler açısından.

Sergen'in avatari pembe S degil... Enteresan basladi transfer nobeti.

Ooo bizim başlık açılmış.

Bu sene daha çok basketbol formunda yazabildim, futbol özellikle son haftalarda bitse de önümüze baksak moduna gelmişti. ŞL'deki güzel/başarılı bir sezona rağmen ligde bu sene gereksiz bir eziyet çektik. Şükür sonunda şampiyon olduk. 4 kere üst üste şampiyonluk azımsanacak bir başarı değil ama rakiplerin bu kadar kötü olduğu sezonda daha kararlı bitirmeliydik.

Şampiyonluk kutlamaktan sıkıldılar diyenlere de anlık modumuz aşağıdadır.

Bize alışkanlıktır başarı geldiği anda yeni hedefler konulur. Seneye gene ŞL'de gruptan çıkıp gidebildiğim kadar ileri giderek, yeni rakiplere kupa bırakmamamız lazım.

Tebrikler.

Ekran görüntüsü 2026-05-10 190413.webp

Scout birimi ve transfer komitesi malesef kısır. Farkında değiliz ama aşırı müsrif davranıyoruz. Transfer işinde Ts kadar olamamak şu winnerlıkla bana acayip koyuyor ya.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Kesinlikle katiliyorum . Mesela Alyvn sanches asist yapti az once

Brandt alınabilecek durumda deplasmanlari da çözer

Bu bizim taraftara sosyal medyadaki fbliler bjkliler veriyo gazi bizimkilerde havaya giriyo bi insan tuttugu takim icin hiç mi mutlu olmaz bu kadar mi vizyonlusunuz siz abi birakin bu isleri biraz mutlu olun .

galatasaraylıların bu kadar fener odaklı olması gerçekten moralim bozuyor

inanın 2000de böyle değildi

şimdi herkes sosyal medyada fenerlilerle atışmak için yaşıyor

o yüzden avrupayı bile önemsiz görüyorlar

maalesef dün bizim sosyal medya admini de buna katıldı

lan fb kim fbliler ne ki bu kadar hayatınızın merkezine koyuyorsun

Galatasaray ve sağbek sorunsalı diye kitap yazsak en az 3 cilt yayımlanır.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Bu ligde kimse sağ bek sol bekle şampiyon olmuyor. Gereksiz paralar harcandı bu mevkilere. İdare etsin yeter. En az 2 sene bek transferi yapılmasın artık yorulduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt