Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina ve torreira’yı yedek bırakacak kalitede iki orta saha alınmalı

İlkay ve sara ile vedalaşılmalı

Bunlardan bağımsız nokta atışı bir 10 numara alınmalı

Apo sanchez ikilisinin toplamından iyi bir stoper alınmalı

Icardi kalsa bile devamlılığı olan atletik bir santrafor alınmalı (osi’nin devam ettiğini düşünerek)

savunma ve ortasaha hattı değişmezse seneye takım 3.bitirirse bile şaşırmam hep yaşlandılar hem şl ve ligi bir arada götürmekte zorlandığını gördük seneye daha iyiye gitme ihtimali yok gibi

bu yaz orta saha konusunda Manu ile çarpışacağız gibi en çok orta saha arayan onlar,
Basın analizlerime göre
Elliot Anderson
Alex Scott
Manzambi
Baleba
Mateus Fernandes
Ederson
Tonali

Manu bu listen muhtemelen 2 oyuncu alacak, bu şartlarda ya bu listeden 1-2 oyuncu çekme şansımız oluşacak ya da Manu burdan 3 oyuncu çekerse Bruno'yu alma şansımız oluşacak
Benim anlamadigim brunoyu niye biraksinki. Şampiyonlar Ligi'nde gidiyorlar. Sözleşmesi bitsede anlasirlarr

Ben Lemina'yı torr'un çok önünde görüyorum ve ikisinden birinin kalmasından yanayım şahsen ve lemina'ya öncelik verirdim , osde kurguda değişiklik yapmak lazım direkt o yüzden torr'a uygun bir kurgu göremiyorum pek , geride birini tutup torr'u baskıya yollama işi eskisi gibi tutmuyor artık

savunma ve ortasaha hattı değişmezse seneye takım 3.bitirirse bile şaşırmam hep yaşlandılar hem şl ve ligi bir arada götürmekte zorlandığını gördük seneye daha iyiye gitme ihtimali yok gibi
Torreiradan iyisini alamayız ortasaha değişmez. Apoyu yedek olmaz 11 garanti, sanchezi satamayız kısaca omurga değişmez

Mertens ikamesi ilk transfer olması lazım abi ligimiz o kadar zor değil ama Sara Yunus vs kilit açamıyorsun işte bu adamlarla, ligi kolay geçersen CL'ye de dermanın kalır bence en önemli transfer bu. Sırtı dönük topu alıp dönecek, yerine göre kendi bitirecek veya Osimhen'i besleyebilecek, hücum pres bilecek yani şu profili bulmak çok zor olmasa gerek.

Ben Lemina'yı torr'un çok önünde görüyorum ve ikisinden birinin kalmasından yanayım şahsen ve lemina'ya öncelik verirdim , osde kurguda değişiklik yapmak lazım direkt o yüzden torr'a uygun bir kurgu göremiyorum pek , geride birini tutup torr'u baskıya yollama işi eskisi gibi tutmuyor artık
Leminayi stoper 4 lüsüne geciririm.

X
Sanchez?
Apo
Lemina

Os ya iki oyuncu
Xx
Xx
Torreira
Sara ?
Nhaga

10 no biri
Xx
Ilkay

Lemina konusunda sıkıntı yok adam ne zaman oyuna girse katkı verdi rotasyonda stoper + orta sahayı yedekliyorsun üstüne hep kritik maçlarda gol attı stoperlerden beklediğimiz gol katkısı hep kendisi yaptı en azından 1+1 yapılabilir.

Leminayi stoper 4 lüsüne geciririm.

X
Sanchez?
Apo
Lemina

Os ya iki oyuncu
Xx
Xx
Torreira
Sara ?
Nhaga

10 no biri
Xx
Ilkay
Lemina düzenli stoper oynayamaz bence zaten çoğu maça pek konsanstre olmayan bir adam üstüne stoperde iyice kaybeder orta saha özelliklerini , hala daha Avrupa'da top class seviyede maçlar çıkarabiliyorken avrupada oraya çekmek olmaz bence

Bu arada hocanın direkt kopyalamak istediği oyun Manchester City’nin oyunu bence onların oyununun 3-5 gömlek altını oynuyoruz sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt