- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anlamadigim brunoyu niye biraksinki. Şampiyonlar Ligi'nde gidiyorlar. Sözleşmesi bitsede anlasirlarrbu yaz orta saha konusunda Manu ile çarpışacağız gibi en çok orta saha arayan onlar,
Basın analizlerime göre
Elliot Anderson
Alex Scott
Manzambi
Baleba
Mateus Fernandes
Ederson
Tonali
Manu bu listen muhtemelen 2 oyuncu alacak, bu şartlarda ya bu listeden 1-2 oyuncu çekme şansımız oluşacak ya da Manu burdan 3 oyuncu çekerse Bruno'yu alma şansımız oluşacak
Herkes kalıyorsa değişim nasil olacak beklerde mi
Torreiradan iyisini alamayız ortasaha değişmez. Apoyu yedek olmaz 11 garanti, sanchezi satamayız kısaca omurga değişmezsavunma ve ortasaha hattı değişmezse seneye takım 3.bitirirse bile şaşırmam hep yaşlandılar hem şl ve ligi bir arada götürmekte zorlandığını gördük seneye daha iyiye gitme ihtimali yok gibi
bunların hepsi yapılır da böyle bi niyet yok gibi hoca ve yönetimdeTorreiradan iyisini alamayız ortasaha değişmez. Apoyu yedek olmaz 11 garanti, sanchezi satamayız kısaca omurga değişmez
Münsal sen yasiyon mu. Sivas'ta donup kaldın saniyordumUlan kolpacılar yine mevsiminiz geldi hepinize gün doğdu
Hadi yine iyisiniz
Leminayi stoper 4 lüsüne geciririm.Ben Lemina'yı torr'un çok önünde görüyorum ve ikisinden birinin kalmasından yanayım şahsen ve lemina'ya öncelik verirdim , osde kurguda değişiklik yapmak lazım direkt o yüzden torr'a uygun bir kurgu göremiyorum pek , geride birini tutup torr'u baskıya yollama işi eskisi gibi tutmuyor artık
Butun qlalacagimiz oyuncular Dünya kupasinda renkttasDaha cok beklersiniz transferi
Atletizmi kanatlarda arıyor hoca, torreira ve leminadan memnun, fazla yedek bırakmamak için 1-2 tane ortalama ortasaha alırlar o kadar fazlası olmaz. Bi yaz boyunca yine sağ sol bek peşinde koşar dururuzbunların hepsi yapılır da böyle bi niyet yok gibi hoca ve yönetimde
Lemina düzenli stoper oynayamaz bence zaten çoğu maça pek konsanstre olmayan bir adam üstüne stoperde iyice kaybeder orta saha özelliklerini , hala daha Avrupa'da top class seviyede maçlar çıkarabiliyorken avrupada oraya çekmek olmaz benceLeminayi stoper 4 lüsüne geciririm.
X
Sanchez?
Apo
Lemina
Os ya iki oyuncu
Xx
Xx
Torreira
Sara ?
Nhaga
10 no biri
Xx