Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Dinç: "Icardi'nin menajeri davet edildi. 'Icardi kalıyor' gibi bir algı var. Umarım kalır ve hikayesi devam eder ama bu hikayenin çarşamba günü sonlanacağını düşünüyorum."

dusundum dusundum ve dusundum
Icardi eger giderse yerine alacagimiz yabanci santrfor muhakkak genc kontenjanindan olmali
zaten Osimhen varken ana plan oyuncusu yapamicaz
bari kontenjani da daraltmayak

Herkes kalıyorsa değişim nasil olacak beklerde mi
Anladığım bu sene 11 olarak düşünülenler seneye rotasyon olarak geçecek rotasyon olarak düşünülenler gidecek ve yerlerine 11 olacak kişiler gelecek. Tabi bekleyip görmek lazım. Transfer sezonun içinde çok şey değişiyor genelde.

Anladığım bu sene 11 olarak düşünülenler seneye rotasyon olarak geçecek rotasyon olarak düşünülenler gidecek ve yerlerine 11 olacak kişiler gelecek. Tabi bekleyip görmek lazım. Transfer sezonun içinde çok şey değişiyor genelde.
kontenjanda yer kalmiyor o zaman

gelirimiz inanılmaz arttı, fabian ruiz bruno fernandez diye kadayıflar yerine 20-25 yaş arası topçulara 30 milyon bonservis üzeri bayılıp düşük maaş anlaşmamız lazım. takımın finansal geliri tarihin zirvesinde bu yatırımı heba etmeyelim geleceği hedefleyelim bu sene bir sürü dede ve papaz ile ayrılacağız. Bu şansı iyi kullanıp 5 tane chelsea modeli genç sağlam potansiyelli topçuya para bayılmamız lazım singo tutrmadı ama bu sene 5 tane alsak 3'ü tutarsa dehşet olur.

lamine camara monaco
can uzun frankfurt

ayarnda topçulara basmamız lazım parayı

Sane Osi Transfer (baris sarilir, lang alinmaz)

10no transfer
8 transfer(Sara satilir) 6 Lemina/torreira

Jakobs Transfer Transfer Singo(Sakatlanmazsa cam adam)

Ugurcan

Lemina yedek stoper olarak takımda kalmalı zaten.

Kadro da bir yapılanma olmazsa seneye ligde kötü senaryolar görürsek kimse şaşırmasın. Maşallah bakıyorumda o kalıcak bu kalıcak, o kalsın bu kalsın. Bu sene bile ligde bu kadar zorlanan ve seneye 1 yıl daha yaşlanacak takım daha mı iyi oyanayacak? Takım komple değişsin demiyoruz ama net hamleler yapılmak zorunda.

Gökhan Dinç: "Galatasaray'da 1 ya da 2 oyuncu çok yakın zamanda açıklanacak, Leroy Sane gibi. Bitirmeye çalışıyorlar."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt