- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Gökhan Dinç: "Icardi'nin menajeri davet edildi. 'Icardi kalıyor' gibi bir algı var. Umarım kalır ve hikayesi devam eder ama bu hikayenin çarşamba günü sonlanacağını düşünüyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şutör orta saha istiyorum![]()
Anladığım bu sene 11 olarak düşünülenler seneye rotasyon olarak geçecek rotasyon olarak düşünülenler gidecek ve yerlerine 11 olacak kişiler gelecek. Tabi bekleyip görmek lazım. Transfer sezonun içinde çok şey değişiyor genelde.Herkes kalıyorsa değişim nasil olacak beklerde mi
kontenjanda yer kalmiyor o zamanAnladığım bu sene 11 olarak düşünülenler seneye rotasyon olarak geçecek rotasyon olarak düşünülenler gidecek ve yerlerine 11 olacak kişiler gelecek. Tabi bekleyip görmek lazım. Transfer sezonun içinde çok şey değişiyor genelde.
Lang, Asprilla, Sallai, Sara, jacobs(yüksek ihtimal) ve yüksek ihtimal İcardi gidince 5-6 yabancı alabilirsin.kontenjanda yer kalmiyor o zaman
Satılacakları da düşününce 150-170 milyon civarı olur diye düşünüyorum.Bu sene transferde maksimum 50 milyon Euro bonservis harcanır
çok maliyetli birisi değil Lemina. fiyatına göre Sara dan kat kat daha fazla katkı verdi.Ben pek tutma tarafı değildim ama yedek olarak düşünürsek daha iyisini alma şansımız da pek yok.