Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değil de bundan 3-4 sene evvel ben fariolinin oynattığı oyundan hazzetmiyordum

sıkıcı geliyordu ve okan hocanın pres oyununu daha çok eviyordum

okan hoca artık presten de at koş at koş koşkoş koşa döndü ki bezdirdi

fariolinin portosunun özetleri keyifli gelmeye başladı

Olm kamilmisin nesin ya

"Alajbegovic Bosna dunya kupasi kadrosunda . Bosna da bir acayip genc tecrubesiz adam alinir mi 30 m euro 95 yasinda olmalıydı"

Bosna parası ve seçeneği varmış da alajbegovici almış oynatmış gibi yazmışsın adamın milli takımı orası la
Kamil olan konuyu nasil yorumladigindan belli.seviyesiz arkadas kamil olum gibi kelimeler duzgun konus diyeceğim de seviyen bu

o değil de bundan 3-4 sene evvel ben fariolinin oynattığı oyundan hazzetmiyordum

sıkıcı geliyordu ve okan hocanın pres oyununu daha çok eviyordum

okan hoca artık presten de at koş at koş koşkoş koşa döndü ki bezdirdi

fariolinin portosunun özetleri keyifli gelmeye başladı
hoca oyununu pek geliştiremedi ama bir kaç yaratıcı adam atabilirsek sahaya bundan daha iyi oluruz yine de
madem oyun ilerlemiyor kaliteyle ilerleriz.
bu seneki takım biraz güdük kaldı. bence 4 yıllık dönemin topla ilişkisi en kötü takımı olabilir bu seneki.

hoca oyununu pek geliştiremedi ama bir kaç yaratıcı adam atabilirsek sahaya bundan daha iyi oluruz yine de
madem oyun ilerlemiyor kaliteyle ilerleriz.
bu seneki takım biraz güdük kaldı. bence 4 yıllık dönemin topla ilişkisi en kötü takımı olabilir bu seneki.
Hocanın bi oyunu mu vardı

Hocanın bi oyunu mu vardı
ya öyle demek de haksızlık olur bence. takımı bütün halinde daha önde konumlayıp pres yaptırmak önemsiz bir iş değil. kolay olsa herkes yapar.
ama top ayağımızdayken bildiğin kazmalar topluluğu oluyoruz. bu da bir gerçek. işin kötüsü bu konuda geri gittik. hep bu kadar zayıf değildi. gittikçe daha kötü oldu.

gercekci bi post atalim dedik yaranamadik
bi allahin kulu da demedi ki bundinga kim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt