Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.810
- 101.986
- 5.238
+4 için mevkiler stoper,kanat ve yedek forvet için olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 ay bekle üstat daha zaniolo bu takımda oynar postları göreceğizBarışın, sanenin boklanip iki maç oynayan langdan, hic mac oynayan asprilladan bir seyler beklenmesi garip hissettiriyor.
Onu ben yazarım muhtemelen rts.1-2 ay bekle üstat daha zaniolo bu takımda oynar postları göreceğiz
Baris ile Sane boklanmiyor en azindan ben oyle dusunmuyorum ama Lang kendisini gostermesi icin 5 ay lik sureyi baz almamak lazim.Aspirilla da genc kuralinda gecen sene oynayan oyuncular sayilmiyor deniyor kurala bunu kullanmaliyiz diye dusunuyorum.Barışın, sanenin boklanip iki maç oynayan langdan, hic mac oynayan asprilladan bir seyler beklenmesi garip hissettiriyor.
Barışın, sanenin boklanip iki maç oynayan langdan, hic mac oynayan asprilladan bir seyler beklenmesi garip hissettiriyor.
Boklaniyorlar. Lang butun devre hayalet gibiydi bir macta oynadi hemen alalim deniyor. Sanenin boyle 5-6 maci vardir ama onu satalim diyorlar mesela. Garip bir durum. Bi de langa 30m euro bonservis vericez. Asprilla niye isteniyor onu hic anlamadım. Devre arasinda maliyeti cok düşük olduğu icin almis olmak icin alindi simdi gidecek. Yolu açık olsun.Baris ile Sane boklanmiyor en azindan ben oyle dusunmuyorum ama Lang kendisini gostermesi icin 5 ay lik sureyi baz almamak lazim.Aspirilla da genc kuralinda gecen sene oynayan oyuncular sayilmiyor deniyor kurala bunu kullanmaliyiz diye dusunuyorum.
Daha fazla kıvranma bence. Yoksa ismini "Furkan Y. Sever" olarak görebilirsin.bari Nedim J.Duran yapılsın insan içine çıkamıyorum şahsıma bu operasyonu yapan @Oğuzhan Sesko'yu kınıyorum
İyi oyuncu hocam defansif istatistikleri iyidir. Orta saha icin müthiş isim bence katilmayana saygim var gülene yok
Sağol canım@Oğuzhan Sesko ahbertimi kutlarim
Estagfurullah hocam kusura bakma ne demistiniz. Hocam.benim listedekiler genelde defansif olarak da karşılayabilecek olsun istiyorum havadan nasil olur bilemedimBunun nesi kötü? Bu arada geçen bir soru sordum ve cevap vermediğin için kırgınım sana