Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışın, sanenin boklanip iki maç oynayan langdan, hic mac oynayan asprilladan bir seyler beklenmesi garip hissettiriyor.
Baris ile Sane boklanmiyor en azindan ben oyle dusunmuyorum ama Lang kendisini gostermesi icin 5 ay lik sureyi baz almamak lazim.Aspirilla da genc kuralinda gecen sene oynayan oyuncular sayilmiyor deniyor kurala bunu kullanmaliyiz diye dusunuyorum.

Deniz Zorlu göreve. U23 kontenjanlarini onun adamlari ile doldurmaliyiz.

Maalesef hocanın yaptığı transferlerden verim alamıyoruz. Hem yaz hem kış dönemi transferleri fiyasko.

Barışın, sanenin boklanip iki maç oynayan langdan, hic mac oynayan asprilladan bir seyler beklenmesi garip hissettiriyor.

Su ligde Osimhen dahil tavani Sane kadar yuksek bir oyuncu yok..Ama herifin kafa kirik iste bir mac Bayern bunu niye yollamis diyorsun diger mac bu herif bizde oynayamaz..
Umarim seneye daha iyi bir standarti olur iyi anlasacagi isimler gelir..
Bu herif icin sag bek Sallai Singo Boey 10 no Yunusla falan oynamak eziyet resmen ..Kendisini Mertens ve prime İcardiyle gormeyi cok isterdim

Baris ile Sane boklanmiyor en azindan ben oyle dusunmuyorum ama Lang kendisini gostermesi icin 5 ay lik sureyi baz almamak lazim.Aspirilla da genc kuralinda gecen sene oynayan oyuncular sayilmiyor deniyor kurala bunu kullanmaliyiz diye dusunuyorum.
Boklaniyorlar. Lang butun devre hayalet gibiydi bir macta oynadi hemen alalim deniyor. Sanenin boyle 5-6 maci vardir ama onu satalim diyorlar mesela. Garip bir durum. Bi de langa 30m euro bonservis vericez. Asprilla niye isteniyor onu hic anlamadım. Devre arasinda maliyeti cok düşük olduğu icin almis olmak icin alindi simdi gidecek. Yolu açık olsun.

Okan hocamızın +4ü hangi oyuncularla kullanacağı gelecek sezonun akıbetini belirleyecek

Bunun nesi kötü? Bu arada geçen bir soru sordum ve cevap vermediğin için kırgınım sana
Estagfurullah hocam kusura bakma ne demistiniz. Hocam.benim listedekiler genelde defansif olarak da karşılayabilecek olsun istiyorum havadan nasil olur bilemedim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt