Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dört dörtlük geceden bilet aldım bi tanıdığımda istiyor ama passoligi yok o olmadan giremiyor dimi?

1778617346726.webp

1778617379779.webp

1778617408101.webp

Boey bizde kalacak yüksek ihtimal. Sallai'yi satacağız 15 civarına. 8-10'a Boey'i alacağız bence 12+2 olursa yabancı sınırı. Plettinberg'in de haberi varı zaten GS, Boey'i istiyor ama 15 milyondan daha az fiyat adiye.
Mantıklı olan o zaten

Sağ bek rotasyonu Boey Singo yeter de artar

Sol bekde Kazımcan jakobs ve eren yeterli

Esas hamleyi diğer yerlere yapmak lazım

1 yedek kaleci
1 stoper
3 orta saha
1 10 numara
1 kanat
1 forvet

Şu sayılarda ve iyi isimlerden oluşan bir transfer dönemi geçirirsek seneye de çok iş yaparız

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodrumdaki Ali Habesoglu baya potansiyelli bir herife benziyor.. Alt liglerden beri gol atma aliskanligi var..Bence bu kisim cok onemli bir forvetin her sezon duzenli atmasi lazim..Misal bertug dogru durust gol atamiyor bir gecen sezon iyiydi.. Ali daha mantikli geliyor 3. Forvet olarak ..
Herif ust seviyede hic denenmedi bertugun fransa ve ispanya seruveni de felaketti..
Al benden de o kadar

Bertuğ'u beğenmiyorum oldukça hantal bir isim

Ali denenmeli

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arthur Avom ve Bilal Nadir.. İkisinin de sozlesmesi bitiyor (Avom'un bir yil opsiyonu olabilir ) .. u- 23e de uyuyorlar ozellikle Arthur Avom icin baya guzel scout yorumlari okudum

Yunus bu sezon geneli cok gomuldu ama baris alperle hemen hemen ayni istatistigi kasmis ligde..28 mac 7 gol 11 asist muazzam bir skor katkisi bence..
Posasi cikmis İcardi yuruyerek 14 gol atti diye ovuluyor Yunus itin bir tarafina sokuluyor tuhaf dogrusu bu algi isi
Yunus son maclar: gencler ve mener macinda faktör oldu. Olmasa sampiyon olamayabilirdik.

Son düzenleme:
Silas Andersen icin de babasi Turk o yuzden yerli sayilabilir diyorlar .. Bu herifi elbette izlemedim ama videolarda Rice havasi veriyor tabi asiri dandik bir ligde ... EPL'den soranlar varmis merak ettim dogrusu

Real madrid Mastantuono'yu kiralayacakmış. İkinci nico paz olabilir. Bence 10 numara ve kanat için için denenebilir.

yine çalıştık araştırdık +4 için uygun ve büyük potansiyel bir orta saha ile geldik

Hakan Ferdi Ozan Kabak
Çok değerli oldu artık Turklerden baslamak lazım transfere Goztepe deki Arda Okani bile yoklamak lazim

Hakan Ferdi Ozan Kabak
Çok değerli oldu artık Turklerden baslamak lazım transfere Goztepe deki Arda Okani bile yoklamak lazim

Ozan sozlesme uzatti o tren kacti
Hakan seneye de kalir ilkay gibi iligine kadar kuruyunca gelir
Ferdi EPL'de ilk 11 oyuncusu hayal kurmayalim
Arda Okan bizde yedek bile olmaz

Maalesef piyasada alinabilecek kaliteli yerli oyuncu cok az

Basladik yine türk oyunculara bos yere para basmaya. Sizin yapacaginiz kuralin.
Kotu oyuncular anlayacaksın .
Hakan iyi oyuncu Ferdi de iyi oyuncu
Can Uzun iyi oyuncu
Alabiliyorsun bunları alacaksın .
Mithat pala filan latovlevici muamelesi gorur
Türkiye içinden alınacak tek oyuncu var
Arda Okan

Ozan sozlesme uzatti o tren kacti
Hakan seneye de kalir ilkay gibi iligine kadar kuruyunca gelir
Ferdi EPL'de ilk 11 oyuncusu hayal kurmayalim
Arda Okan bizde yedek bile olmaz

Maalesef piyasada alinabilecek kaliteli yerli oyuncu cok az
Aynı kafa Abdulkerimide istemiyordu.
Arda Okan gayet iyi topçu Gittiği yerde oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt